Prostory pro svatbu Olomouc a okolí (35 lidí)

Hledáme prostory v okolí Olomouce pro svatbu a nic nemůžeme najít. Rádi bychom prostor, kam si pozveme vlastní catering, kde by se dalo venku grilovat atd. a zároveň kde ubytujeme alespoň část lidí (min 10-12..). Úplně nejlépe nějakou krásnou venkovskou chalupu, jenže ty povětšinou nemají prostor pro hostinu uvnitř (kdyby pršelo...). Uvítáme jakékoliv tipy, klidně i takové, které odpovídají požadavkům jen z části...
Odpovědět
Ahoj, napadá mě Sluňákov v Horce nad Moravou.
Odpovědět
@avu Zkuste restauraci a hotel Archa na Svatém Kopečku u Olomouce.:-) Proběhlo tam seznamování našich rodičů. Kapacita restaurace by měla stačit a mají pokoje pro 8 osob. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, za mě doporučuji Sluňákov, Lovecká chata, Dolany - U Bláhů, dřevěný srub - Líheň, kulturní dům Bohuňovice, areál Gardenpark (moc pěkné prostory). Snad jsem Vám pomohla. :-)
Odpovědět
Tak nakonec jsme nic takovího nenašli, Sluňákov byl můj sen, ale má plno na celý rok 2017, Archa má šílené finanční plnění a šílenou paní majitelku, v Lovecké chatě se paní chovala neskutečně arogantně. Nakonec to vyhrálo Fojtství (zejména kvůli ubytovací kapacitě a také kvůli tomu, že máme svatbu na podzim a Fojtství je ideální na špatné počasí - díky úžasné pavlači). Doufám, že budeme spokojení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?