Přejezd z obřadu na hostinu 30km - není to moc?

Holky, potřebuji poradit, obřad budeme mít cca 25km od domu a hostinu pak cca 28km od místa obřadu, ale směrem k našemu domu, takže z hostiny to pak je domů asi 12km. Jde mi o ten přejezd obřad - hostina, není to moc - 30km??? Děkuji
Odpovědět
1
2
@curdibilka Ahoj, podle me neni. Sestrenka tak kdysi mela prejezd taky, udelala se kolona aut, nazdobilo se a vyrazilo se. Nikomu to nevadilo, jeste byla i sranda :) Pokud nenarazite na hulvaty po ceste, tak vetsinou ridici davaji i svatebni kolone prednost at se neroztrne ;-) nevim jaka je cesta na misto obradu, ale 25km date s prehledem v pohode za 30minut a bez stresu :)
Odpovědět
@gepe Děkuji za pozitivní příspěvek. :-) Já si taky myslím, že to není nějaká šíleně dlouhá cesta, přeci jen nepojede se 30 let starými škodovkami, takže i kdyby bylo hned horko k padnutí, neměl by to být problém. No cesty jsou různé, i po dálnici ,ale to asi nehrozí - svatební kolona na dálnici? :-D U nás to je tak, že tady v okolí třeba cca 10km prostě není možné zkloubit hezké místo pro obřad i restauraci - buď se nelíbí jedno nebo druhé...
Odpovědět
@curdibilka Za malo :) tak po dalnici by to byl fakt asi masakr, ale zase super zazitek :-D Nelam si s tim hlavu, bude to fajn i sranda, uvidis ;-)
Odpovědět
@gepe Už vidím, jak si to svištím po dálnici a dekorace z aut si pěkně odlétá na všechny strany. :-D
Odpovědět
My jedeme 25 km na obřad a 25 km zpátky na hostinu, krajinou Křivoklátska, kolem samý les, táta je náruživý houbař., tak doufám, že ho nenapadne si odskočit "jenom se tak podívat" :-)
Odpovědět
@lenda26 Ty jo, to by bylo dobrý s tím tátou. :-D Dejte si do poznámek pro hosty košíky a nožíky s sebou. :-D
Odpovědět
@curdibilka sestrence z auta odvala bourka kytku co jsme do ni vjeli, my v kolone jen videla jak odlita :-D @lenda26 ja na jeho miste bych mela nutkani jen tak prizastavit a mrknout se :-D
Odpovědět
My se stěhovali od domu do kostela asi tak 3 km a z kostela do sálu dalších asi 15Km. Bylo to pořád skoro rovně a běžně ta cesta trvá tak 15 minut. Nebyl to problém, alespoň se projedeš autem, všichni ti mávají i cizí lidi, je to fajn.
Odpovědět
@curdibilka Pokud budou hosté z vesnice, tak jim takový přejezd vůbec nepřijde. Znám lidi, co denně jezdí i dál do práce jednou tam a jednou zpátky. Na jedné takové cestovatelské svatbě jsem byla, přejezd se konal za pomoci autobusu a několik lidí z něj pak vysedlo už naprosto zřezaných :-D Pít se má až po jídle... S tou dálnicí bych byla opatrná v tom smyslu, že ne každý svatebčan bude mít dálniční známku. Takže tohle by vám kolonu mohlo roztrhat. Zas na druhé straně aspoň se neztratí žádný houbař, viz @lenda26
Odpovědět
@nefer13 Děkuji, už jsem klidná. :-D
Odpovědět
@levnesnubniprsteny Děkuji za odpověď, já si to taky myslím, že by to neměl být nějaký velký problém, navíc, když si promítám hosty-řidiče, nejsou to žádní dědulové, naopak lidé, kteří řídí hodně často, takže myslím, že jim to taky nepřijde. :-) S tou dálnicí to byl samozřejmě vtip, to bych si "nelajzla" zastavovat provoz na dálnici a ještě být jako atrakce v televizních novinách na Nově, ne? :-D
Odpovědět
@curdibilka Mi první všichni tvrdili, že to je daleko, a jak tam budeme vozit dorty a bla bla bla. Pak jsme si to cvičně zajeli v daném čase...a byl klid :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@nefer13 Taky se s tím určitě setkám, ale odradit se nenechám, pokud to klapne tam, kde chceme mít hostinu, zatím jsem je jen oslovila a počkám na reakci. :-)
Odpovědět
@curdibilka Naštěstí jede se mnou, takže ho můžu hlídat. Ale nevím po obřadu, aby místo focení nebylo houbaření.
Odpovědět
Profilova fotka
myslím si, že se to dá zvládnout v pohodě za půl hodinky, možná spíš méně, když nebude provoz :-)
Odpovědět
Ahoj, ja mam podobny problem...mam krasne misto na hostinu, ale je 22km od obradu a asi 30km od chlastacky...chtela jsem na obed, najist se, kaficko a pak pryc za nasima sudama, ale takhle bychom na ceste stravili 1 hodinu plus jeste asi 2hodiny na obed nebo kdo vi jak dlouho...prijde mi blby tak dlouho nechavat kamose v prirode, kdyz my budeme na obede...
Odpovědět
@ingridulka Tak to je blbé, když pak ještě z obědu přejíždíte, to už je asi dost. :-| Ale tak fakt záleží na vás no... :-)
Odpovědět
No, upřímně... já jsem kvůli tomu nakonec změnila místo obřadu a jsem za to upřímně ráda. Měli jsme na svatbě přes třicet stupňů, svatebčani padali už na radnici a představa, že se ještě soukráme někam 30 km by mě teda dosti děsila. Také je důležité si promyslet, jak se budou svatebčané dostávat zpět domů. My měli řidiče a bylo dobré, že měl všechna místa relativně blízko hospody (ale pokud to necháváš na svatebčanech, pak tato starost samozřejmě odpadá).
Odpovědět
Nemuzu tu totiz sehnat poradnou hospodu kam se vejde 50 lidi, jde jen o obed, pak se zase vracime zpet k domovu na odpoledni oslavu, takze tohle se odjezdu svatebcanu domu vubec netyka, maximalne, kdyby se chteli prevleknout... nejlepsi na tom je, ze do toho kazdej keca, mama mi rika at se na 50 lidi vykaslu a udelam to pro nejblizsi rodinu coz je okolo 25lidi a skorotchyne chce zas pro 50, ale porad me taha do sokolovny :-S a ze nam to nakej znamej uvar (HAHA) ja chci pro 50 v hospode, ale zadna takova tady neexistuje...bohaaaaaa
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli obřad asi 35km od místa hostiny a bylo to v pohodě, takže klííd!
Odpovědět
@nelam Ještě mi neodepsali z té restaurace, poté to budu řešit, ale už i tato varianta padla, že se obřad přesune jinam. :-)
Odpovědět
@ingridulka hihi, to znám. Já měla v plánu svatbu na hradě a dojezd pěkně koňmo. Právě protože do mě všichni strašně šili, že ten a ten se tam nebude moct dostat (přece jen, někteří moji příbuzní již nejsou řidičsky právě "ve formě"), takže to nakonec dopadlo úplně jinak - svatba bez koní a pěkně na radnici. Můžu ti říct, že mě to zprvu hodně mrzelo, taky jsem se původně kasala, jak mi do toho nikdo kecat nebude a udělám si to podle svého. Ale dnes jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo, protože suma sumárum - na hrad a na koni můžu i při jiných příležitostech a na svatbě pro mě byli opravdu nejdůležitější ty skvělí lidi. Ne místo, ne krásný fotky, ale ten zážitek, že jsme se všichni krásmě bavili.
Odpovědět
@curdibilka hihi, to znám. Já měla v plánu svatbu na hradě a dojezd pěkně koňmo. Právě protože do mě všichni strašně šili, že ten a ten se tam nebude moct dostat (přece jen, někteří moji příbuzní již nejsou řidičsky právě "ve formě"), takže to nakonec dopadlo úplně jinak - svatba bez koní a pěkně na radnici. Můžu ti říct, že mě to zprvu hodně mrzelo, taky jsem se původně kasala, jak mi do toho nikdo kecat nebude a udělám si to podle svého. Ale dnes jsem ráda, že to dopadlo jak to dopadlo, protože suma sumárum - na hrad a na koni můžu i při jiných příležitostech a na svatbě pro mě byli opravdu nejdůležitější ty skvělí lidi. Ne místo, ne krásný fotky, ale ten zážitek, že jsme se všichni krásmě bavili.
Odpovědět
tak co mam delat podle vas?
Odpovědět
Ahoj, já jsem původně taky chtěla svatbu dál. Měla jsem pocit, že to v okolí není ono - ale prohledala jsem křížem krážem a našlo se to pravé. Popravdě se těma přejezdama člověk připraví o dost času, který mohl využít jinak. Já měla obřad 5 km, pak 15 km hostinu. Za těch 15 km jsme se roztrhli a hosté z daleka se i ztratili, takže jsme na ně na hostině čekali asi 20 min :-D Kdybych zvolila těch 30 km, nevim jak by to dopadlo :-D A hlavně podle zkušeností se lidem zas tak moc daleko nechce - je potřeba vymyslet odvoz, tak aby mohlo dost lidí pít a tak..
Odpovědět
Holky, je cena 850 - 1100Kč/osobu za oběd, povinný odběr alkoholu a raut moc nebo málo? Nemám srovnání, takže netuším... děkuji.
Odpovědět
@nelam Tak jsem zas nalomená teda, jestli to tam udělat nebo ne...my tady nejblíž nám máme jen takovou kapli, kde se dělají svatby, ale mi se to tam nelíbí ani omylem... :-(
Odpovědět
@alkelita Tak teď nevím no, asi budu hledat něco v Ostravě tím pádem...
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem také nenašla v okolí bydliště nic vhodného, takže nakonec pojedeme z domova na obřad na zámek cca 45minut a pak zpět na hostinu asi taky tak. Ale domů to pak každý bude mít blízko. U nás, i kdybychom jeli na radnici do většího města tak to bude 30minut. Takže zase tak velký rozdíl to není.. Kamarádka je z malé vesnice daleko od města a jeli jsme tenkrát skoro hodinu a nikomu to nepřišlo na obtíž. A to bylo vedro a ani kolona se neroztrhla, hezky jsme se sešli. Takže bych se toho nebála.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame obrad hodinu z Prahy a restauracu hodinu zpet do Prahy,ja bych se toho nebala:-D Jen musis vstavat driv to jedine my vadiB-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?