Poraďte místo na svatbu v okolí Strakonic či Prachatic

Profilova fotka
Ahojky ....hledám a hledám vhodné místo v těchto lokalitách...poraďte...za každou radu budu moc ráda..hledám místo pro obřad, hostinu i ubytování..vše u sebe...moc děkuji... ;-)
Odpovědět
Ahojky, nevím, zdy Ti pomůžu, ale čti..... My se bereme 19.9.09 a když jsme (nebo spíš já) přemýšleli, kde to spáchat, protože takové svatby, kam přijdete a jedna svatba je před tebou a druhá za tebou se mi moc nelíbí. Tak jsme přišli na Volyň. Ve Volyni je tvrz, ono je to spojené s muzeem a svatby se za pěkného počasí dělají venku. Stojíš na červeném koberci, kolem tebe jsou kamenné zdi a je to celkem něco jiného než na úřadě. S přítelem bydlíme v Katovicích, do Volyně je to asi do 13 km a pak se vrátíme do naší vesničky, kde je mooooc pěkná restaurace U Vondrášků. Tam budeme mít obídek a celou slávu. Nad hospůdkou je i penzionek, ale nevím kolik lidí se tam celkem vejde. Když si na seznamu zadáš do vyhledávače jak Tvrz Volyně tak i restaurace U Vondrášků Katovice, tak myslím, že tam nějaké info najdeš.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky... Sice už máš svatbu dávno za sebou, ale hezké svatby jsou i Česticích na zámku, či Kalvárii (+ hostina v místním "Lidovém domě"), nebo se teď nově dělají i svatby v Hoslovickém mlýnu (+ hostina v hostinci "U starého kance")
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?