Poraďte dobrou restauraci v Praze pro 60-70 svatebčanů

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, prosím o radu. Sháníme pěknou restauraci v Praze (ideálně Praha 9) s kapacitou cca 60-70 svatebčanů, nejlépe i situovanou v hezkém okolí. Prosím doporučte restauraci se kterou máte dobrou zkušenost, jakékoliv doporučení i komentáře vítám. S přítelem se bereme v dubnu a odpadla nám rezervovaná restaurace, tak jsme opět na začátku. Předem moc děkuji.
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste Hotel Svornost - Dolní Počernice, svatby tam pořádají a ze své zkušenosti mám samé kladné ohlasy. Velmi vynikající restaurace je Ristoranteprosecco - cenově už jsou trošku dražší, ale kvalita tomu odpovídá. Mimo Prahu 9 mohu doporučit Aureole - Pankrác - restaurace ve 109 metrech.
Profilova fotka
Ahojda.Já jsem dříf pracovala v restauraci U básníka pánve.Je to tam pěkný, starodávný a dole mají sklepní vinárnu s klenutýma stropama http://www.ubasnikapanve.cz/ , ale je to na Vinohradech.
Tady Hotel Svornost. Děkujeme za doporučení. Jsme rodinný hotel s dvacetiletou tradicí . Naše prostory jsou pro vaši velkou svatbu ideální. Můžete si přečíst reference na náš hotel na zdejším fóru . Nevěsty nás prokleply ze všech stran. Fotky ze svateb naleznete na našich stránkách nebo www.beremese.cz/katalog/firma/svornost/
Profilova fotka
@ninafuka Dobrý den, velmi děkuji za všechny tipy, ráda se na ně s přítelem podíváme.
Profilova fotka
@zahyna Ahoj, to nevadí, i tak moc děkuji za tip!
Profilova fotka
@svornost Dobrý den, děkuji za Vaše oslovení a odkazy na recenze Vašich služeb. Vše probereme s přítelem a v případě zájmu Vás budeme kontaktovat. Hezký den.
Profilova fotka
@blannche Zkus se inspirovat v těchto diskuzích: http://www.beremese.cz/diskuse/na-sva..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-..., http://www.beremese.cz/diskuse/misto-...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?