Plánujete-li svatbu v Sázavském klášteře, ptejte se

Zdravím všechny! V srpnu jsme měli svatbu v zahradách Sázavského kláštera. Bylo to tam krásné a všichni nám vyšli vstříc - moc milá paní matrikářka i paní kastelánka, pěkná a stručná řeč pana oddávajícího. Krásné místo. Hostinu i ubytování jsme měli zajištěné v rekreačním středisku Sázavský ostrov - příjemné nové středisko s ochotným personálem. Plánujete-li někdo svatbu v Sázavě, klidně se ptejte. Mohu zaslat fotečky apod. D.
Odpovědět
Zdravím Darbucha, ty jo to je náhoda přesně takhle si to plánujeme příští rok.... klášter obřad a pak sázavský ostrov, byli sme to očíhnout a sme z toho nadšení.... můžeš poslat nějaké fotky a nějaké refernce týkající se sázavského ostrova a personálu???? Děkuju Ti moc a HODNĚ ŠTĚSTÍ .......
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
efcomil • Včera v 17:16 Ahoj holky, máte někdo zkušenosti se svatbou v Sázavském klášteře? Třeba nějaké fotečky a táák :-) ciratko • Včera ve 20:29 Zkus se podívat na alba nevěst z okresu Benešov. Vím, že svatbu v Sázavě měla eduna. Jinak se všechno domlouvá na úřadě, je tam moc ochotná p. Heřmánková. Doporučuji svatbu v zahradách, obřadní síň nic moc, v klášteře nevím (tam jsem nebyla). Tak hodně štěstí. efcomil • Dnes v 07:18 Obřad už máme zamluvený, právě v obřadní síni.. (pí. Heřmánková je skutečně moc milá), ale nikde jsem nenašla fotky a vlastně nevíme, jak to v té obřadní síni vypadá... kaple pro nás nepřichází v úvahu, bude nás tak těch 50... a venku se bojíme, aby nepršelo :( Ale když jsem Sázavský klášter viděla, věděla jsem, že svatbu už jinde nechi, ikdyž to máme trošku z ruky :)
Odpovědět
No, nechci strašit, ale obřadní síň je docela malá a nevím, nevím, jestli se tam 50 lidí vejde :-( Třeba by šlo se domluvit, že to bude v zahradách a jen v případě špatného počasí v obřadní síni. Držím palce.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem koukala na fotky Eduny a ta síň je tedy vážně prťavá... kapacita 50 lidí my přijde opravdu nadhodnocená :( Koncem února jedem na matriku vyřešit formality, tak se zkusíme s pí. Heřmánkovou domluvit, třeba by to šlo.. Hostinu máme domluvenou v rekreačním středisku Poddubí, moc milí a vstřícní lidé :-) Kdyby někdo narazil na další fotečky, budu vděčná ;-)
Odpovědět
Já bych se toho nebála, v květnu bývá krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no ale pršet může vždycky, ikdyž doufám, že bude krásně :-D
Odpovědět
čaues holky, obřadní síň abych řekla pravdu je nic moc a je max pro 50 lidí, mi se rozhodli pro obřad v zahradách je to trochu dražší ale o to romantičtější a hlavně nás bude cca 70 taky doufám že 12.6.09 bude krásně.... :0)
Odpovědět
a právě že když se rozhodneš, že to budeš mít venku, tak když prší tak už nemůžete dovnitř, zkrátka pláštěnky s sebou :0) ale mi to riskneme.....
Odpovědět
Profilova fotka
tak to si mě tedy moc nepotěšila, že už se to nedá udělat vevnitř, když se domluví zahrada ... :-( Přece se nebudu vdávat v pláštěnce :-D Nevíte, zda se tam dá postavit nějaký ten stanový příetřešek, kdyby náhodou něco?? Jsou tam na déšť zařízení?? :-)
Odpovědět
to: efcomil jjj samozřejmě je to blbé, ale je možnost si tam ten přístřesek dovalit a postavit..... jinak tam prý můžeš od paní kastelánky půjčit věž i muziku k obřadu, nějaké židle a stoleček pro oddávajícího je to hrozná věda fakt....... možná že tam mají i stan kdyby pršelo, ale paní Heřmánková o něm nic neříkala musíme věřit, že nám bude svítit.... :-D
Odpovědět
teta se v Sázavě v dávala a Sázavu znám jako své boty. Ta síň je opravdu nic moc a je pravda že nás tam bylo 40 a bylo to našlapané, ovšem pak ty fotky z interiéru kláštera jsou moc krásné, rajská zahrada i když nevím jestli na ní ještě pouští, ale řekla bych že po domluvě ano. Chodby jsou taky krásné a fotky se mi líbí (pokud máte dobrého fotografa, samozřejmě).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak dnes jsme byli na matrice, sice trochu zmatky, protože náš termín (hodinu) dali někomu jinému, ale nakonec jsme našli řešení, pí. Heřmánková je vážně úžasná! Obřadní síň je řekla bych úděsná... to jsou snad hezčí místa na každým třetím úřadě :-D Takže nakonec svatba v 13:15 na zahradě 8-) tam jsou prej ty obřady fakt nejkrásnější... takže hlavně aby bylo hezky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
holky, měly jste ještě některá hostinu a ubytko v areálu kempu Sáz. ostrova? dík za jakékoli info :-)
Odpovědět
No, já slyšela, že už tam moc ubytování nemají. Že z toho udělali byty :-( . Volala jsem tam kvůli ubytování na jeden den a odmítli mě, že jen na týden. Jen snad kdyby neměli plno, tak by nás vzali. Možná že kdybys tam měla hostinu, tak je to jiné, ale radši bych to pořádně prověřila :-p
Odpovědět
Profilova fotka
holky, 1.8 budem mít svatbu takév Sázavském klášteře, nemáte někdo fotečky z obřadu? Bo jich tu opravdu moc není..... JInak s tím ubytováním na Sázavském ostrově, budeme tam mít hostinu a máme domluvený jen jeden apartmán a zbytek budou podsadové stany (ale budeme mít večer party a budou zustavat jen mladí, takže nám to neva) přesně z toho důvodu jak píše ciratko, mají nasmlouvané týdenní pobyty takže kvuli jednomu dni by jim to rozbouralo plany, což chápu a plně respektuji.....jinak pak majitel velice milý, ochotný, prostřední nádherné....už se nemůžu dočkat.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak my tam budeme týden po vás..a jelikož zabíráme veškeré ubytko, úplně mě překvapilo jak pán byl úplně v klidu s tím, že ty dva ap. co má zamluvené obvolá zda jim to nebude vadit a ostatním říkat že je zkrátí díky svatbě.... taky se moc těším... :-) pán je moc milej a ochotnej :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
linee • Dnes v 18:12 Ahojky, plánujeme svatbu na Sázavském kláštere. Máte někdo tip na hostinu? Znáte to tam v okolí a můžete doporučit pro ca. 45 lidí? Díky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Linee, já tam taky plánuju svatbu, ale na červen. Nám se docela líbí penzion U dvou čápů ve Vestci. Je to malý penzion akorát pro takovou svatbu a není to daleko.
Odpovědět
Ahoj holky, my máme svatbu v srpnu na klastere a byly jsme omrknout i hospodu. Chteli bychom zamluvit tavernu. Nemate s tim nektera zkusenosti nebo nejake rady a tipy? Pan nebyl neochotny, ale ted nam povrzoval e-mail a chtel hodne velkou zalohu (zaplatit skoro 10. mesicu pred terminem 50% z ceny ubytka+hostiny). Tak jsem dost prekvapena :-S Jake stim mate zkusenosti? Jakeho mate fotografa? Nemuzeme bohuzel nikoho sehnat :-( Dekuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?