Penzion Alwin - zkušenosti se svatbou?

Profilova fotka
Chtěli jsme mít celou svatbu v penzionu Alwin v Chlumci nad Cidlinou, jenže jsem po sobotní návštěvě hodně zklamaná. Protože jsem tam já, ani přítel, ještě nikdy nebyli, tak jsme se rozhodli, že si tam zajedeme na večeři. Volali jsme tam kvůli rezervaci a slečna nám řekla, že svatba tam sice je, ale je to oddělené od restaurace a že to není třeba. Když jsme tam přijeli, tak jsme si ani neměli kam sednout, nebo jsme z toho byli spíš zmatení, protože na každém stole stála nedopitá sklenička. Nikdo si nás tam nevšímal, tak jsme si k jednomu stolu sedli, přišel k nám nějaký děda v tílku, vzal si kafe v kelímku, které tam stálo a prohodil "Abyste mi do toho nenaplivali" a odešel. Pak jsem teda pochopila, že to je nějaký "zaměstnanec". Druhý číšník už se nás tedy zeptal, co bysme si přáli a když jsme řekli, že bychom chtěli jídelní lístek, tak nám dal na výběr jen ze tří jídel. Dali jsme si tedy jen pivo, které teda přinesl ten děda v tílku a před přítele vyloženě hodil plechovku s pitem a sklenici, a po dopití jsme čekali ještě skoro hodinu, než si toho někdo všimnul a my mohli zaplatit. Prostě jsem z toho dost zklamaná. Vím, že svatby tam jedou, jak na běžícím pásu, tak se chci zeptat, jaké máte zkušenosti?
Odpovědět
Ahoj. Měli jste nakonec svatbu v Alwinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@marketbene Ahoj, svatbu budeme mít až v září, ale nakonec vše proběhne na zámku v Chlumci. Jak obřad, tak i hostina v party stanu... Na Alwin jsme neslyšeli moc kladné ohlasy 🙄
Odpovědět
Profilova fotka
Já tam byla minulý týden kamarádce na svatbě. Prostředí měli opravdu krásné, vše dokonale zařízené. Moc hezká svatba to byla, ale podrobnosti ohledně domluvy s majiteli a organizací nevím :-)
Odpovědět
Myslím, že už je tu i nějaká starší diskuze kde se toto místo probíralo. Já osobně bych tam svatbu rozhodnbě neplánovala, byla jsem tam dvakrát, z toho jednou na větší rodinné oslavě (20 lidí) a organizace úplně příšerná na pití se čekalo třeba hodinu a půl domluva ohledně čehokoliv příšerná. Na nás i svatbu co tam zrovna probíhala měli asi dva číšníky. Ti samozřejmě příšerně nestíhali, ale majitel měl asi pocit že to nějak dopadne tak to vůbec neřešil. Celkově moje osobní zkušenosti úplně zapadaly do toho co jsem o tomto místě slyšela (přítel pochází z okolí takže tam máme známé) i mezi číšníky je to prý nechvalně vyhlášené místo a nikdo tam majiteli už nechce dělat. Ale místo je to hezké no.
Odpovědět
Profilova fotka
No moje zkušenost je ta, že když jsme poptávali místo pro naši svatbu, ani nám neodpověděli na email...což dle mého názoru hovoří za mnohé...:-(
Odpovědět
Ahoj my tam byli u kamaradu na svatbe 2 krat a katasrofa, cekali jsme na jidlo, na piti, ted planujeme svatbu my a tam bych ji tedy nechtela, misto krasne, ale vse okolo hruza.
Odpovědět
@vodni_vila Ahoj, my máme stejný problém. Nereagují na opakované dotazy. Pokud nemají zájem, ani slušnost odpovědět po 2 měsících, je to smutné.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem při hledání místa na svatbu narazila na podniky, kde mi dodnes (už je to rok 😄) neodpověděli na email. U takových jsem se už dál nesnažila. Jestli mají tenhle přístup už na začátku, bude zbytek plánování o nervy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, my měli svatbu letos a musím říct, že všechno bylo perfektní. Jezdíme do Chlumce už dlouho a za poslední dva roky se to posunulo hodně dopředu, komunikace se slečnou co zařizuje svatby i panem majitelem byla bezproblémová, jídlo super a obsluha se o nás skvěle postarala. Za nás velká spokojenost, můžu jenom doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
@terezab12 Dobrý den, mohu Vás poprosit o více informací, co se týče ceny pronájmu, jidla a tak?Moc dekuji🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?