Obřad zámek Klášterec nad Ohří nebo hrad Hasištejn? Hostina Hotel Inge?

Profilova fotka
ahoj, máte někdo prosím zkušenosti se svatbou na zámku v Klášterci nad Ohří nebo hradě Hasištejně? Nemůžem se rozhodnout... hostinu a ubytování plánujeme v hotelu Inge v Místě (kde jsme byli na víkendu a moc se nám líbilo), nikde však nenacházíme žádné fotky a recenze, zda a jaké s tím jsou zkušenosti? Předem moc díky :-)
Odpovědět
Ahoj na zámku v Klášterci se budu vdávat,bydlím tam.jestli chceš vidět fotky tak se podívej na MU Klasterec minuli měsíc jsme četla v novinách že otevřeli i druhou obřadní místnost,která je větší.sice se za to platí 3000kč bud v ceně je i živá hudba.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, omlouvám se,že píšu až teď, vůbec jsem nepostřehla tvou odpověď.. Ty bláho,tak to je něco,my jsme tam dnes byli naživo, ředitel zámku nám tu novou místnost ukazoval (a právě hlásil,že je větší),ale že se za ní platí nám nic neřekl a ani paní z matriky mi nic takového při objednávání termínu před týdnem nehlásila :-( @buterflye
Odpovědět
ahoj hledala jsem ten článek a našla ho posílám odkaz http://noviny.klasterec.cz/images/cis... na straně 5. já když byla rezervovat termín tak se mě na matrice neptali kde chci mít obřad. my ho budeme mít v té menší a tam se nic neplatí když je to v oddávající den. ale my máme termín mimo tak budeme platit 1000kč. za týden jdeme na matriku vyplnit papíry tak jestli se nás paní nebude ptát tam jaký budeme chtít sál.
Odpovědět
Profilova fotka
no vidíš, díky moc, my to tu teď celé překalkulováváme a možná nakonec změníme místo oddání na sokolovský zámeček, odkud můj přítel je :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?