Obřad, zahradní dům Teplice. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky všem. Prosím Vás nemáte někdo zkušenost s obřadem v zahradním domně v Teplicích. Chceme obřad v Rokokovém sále na Teplickém zámku, ale paní matrikářce se to nějak nezamlouvá :-( a upřednostnuje ten zahradní dům. děkuji a přeji krásný den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ráda bych se zeptala, zda jsi měla nakonec obřad v zahradním domě a jak to tam vypadá, případně kolik stál pronájem.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moje kamaradka mela svatbu v zahradnim dome a me se tam nelibilo, ze aby prosla ulickou, tak musela podel zdi obejit mistnost a svatebcany . Jinak receno, vchod do obradni mistnosti je na stejne strane jako obradni stolek. To bylo takovy blby. Jinak je to tam docela hezky. Ja bych volila spis ten rokokovy sal. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, my si vybrali obřad v Rokokovém sále na zámku v Teplicích, ale přesně jak tady zaznělo paní na matrice nám to rozmluvila s tím, že zahradní dům je nejhezčí místo na obřad, takže jsme se rozhodli pro zahradní dům, ale udělali jsme velkou chybu, byli jsme se tam teď o víkendu podívat a hrůza, smrdí to tam kouřem a na stěnách jsou fleky, :-S takže jsem hned v pondělí rušila zahradní dům a běžela na zámek zažádat o Rokokový sál, nedá se to vůbec srovnat na zámku nádhera i ta atmosféra je tam úplně jiná než v zahradním domě. Cena pronájmu sálu je 3 tis + 1 tis, že je to mimo obřadní síň, v zahradním domě se neplatí nic, ale svatbu máme jednou za život, tak proč to nemít na krásném místě. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?