Obřad v Přerově a okolí, hledáme místo

Ahoj holky, příští rok v létě se budu vdávat. Hostinu chceme mít v Přerově, ale nemůžeme najít vhodné místo na obřad. Obřad bych chtěla mít někde venku, ale s tím, že když by pršelo, tak aby tam byla i možnost přesunout se někam dovnitř. Hodně přemýšlíme o zámku v Kroměříži. Nevíte jak to tam probíhá? Jaký nebo jaká je oddávající, jak býva obřad dlouhý a není to tam jak na běžícím pásu? A nebo jsme se ještě dívali na zámek Napajedla? Nemá některá z vás zkušenosti? Popřípadě napadá některou z vás nějaké jiné místo? Díky moc za všechny rady.
Odpovědět
@lentilka17 Ahoj, my měli obřad na zámku Tovačov a byli jsme moc spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V Michalově lze udělat obřad i hostinu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, organizaci svatebního dne v krásné přírodě Vám můžeme nabídnout v Golf Resortu Olomouc. Je to sice kousek dál, ale budete mít vše na jednom místě. Včetně ubytování a svatebního obřadu s mokrou i suchou variantou. Kontakt naleznete v mém profilu ;-)
Odpovědět
A co zamek Holešov?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla obřad v rotunde v kvetne zahrade v kroměříži a neměnila bych. Kamarádka to měla na zámku v kroměříži.a taky to bylo.pěkné, ale za mne rotunda byla lepší ;-) určitě to tam není jak na běžícím pasu, to spíš na radnici. Obřad trvá přiměřeně dlouho, nestopovala jsem to, ale mohlo to být tak 20 min. Oddavala nás p. starostka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?