Obřad u rybníka (v blízkosti Prahy)

Ahoj slečny i paní :-), s partnerem vybíráme místo obřadu svatby. Já bych si představovala něco ve stylu rybníčku a vrbičky, ale všechna takhle pěkně upravovaná místa jsou rezervovaná (vybrali jsme si "úúžasné" datum 7.7.2017 :-)). Neznáte nějaké takové pěkné místo v okolí Prahy, kam by se vešlo okolo 90 lidí? Zatím u nás vedl obřad v Klecánkách u Vltavy, ale trošku mě děsí cyklisti, kterých je plná místní cyklostezka a stánky obležené prázdninujícími dětmi, které budou chtít kolorku :-D. Díky moc za každou radu :-) Hezký zbytek neděle :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@veronika_n Klecánky v létě nebudou plné cyklistů jen v případě, že bude fakt hnusné počasí. :-D Jinak tam máte ten nespočet přihlížejících asi jistý. Napadá mě Nový rybník u Obořiště. Je to sice kousek dál, ale pěkné je to tam moc. Na druhou stranu, tím datem si úplně jistá nejsem. Nebo pak Tiché údolí na druhé straně Vltavy v Roztokách. Tam je strašně pěkně. :-) Popřemýšlela bych o tom najít nějaké kouzelné, zapadlejší a ne profláklé místo, které vás zaujme na první pohled. Jít prostě pátrat na vlastní pěst někam, kde by to mohlo být pěkné a pak se na zábavu přesunout někam jinam. :-)
Odpovědět
Oslava bude určitě v Klecanech (oba pocházíme odtud, tak hledáme něco v okolí), takže vím, jak budou Klecánky vypadat a nechce se mi do toho :-D ale vůbec nevím, kde hledat takové zapadlé místečko, které se nám bude líbit..:-( děkuju ta tipy..ráda najdu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_n Taky jsem z Klecan právě, proto to upozorňování na cyklisty, ale koukám, že sama víš. :-D Jinak mě napadá, co v lese u rybníka u Hájovny směrem na Černou skálu? Já tam teda sto let nebyla, tak nevím jak to tam aktuálně vypadá, ale jestli pořád stejně, tak by to byla veliká romantika! :-)
Odpovědět
Taky mě to napadlo, ale starosta varoval, že to tam je zarostlý..musím se tam jít podívat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hliněná Bašta v Průhonicích nebo Všetice?
Odpovědět
@trbolova děkuju moc :-) budu muset hledat ale v úplně opuštěných místech...na 7.7. bohužel už žádné resorty, statky nebo restaurace nemají volno :-( tento termín byl zabraný už prý klidně rok a půl dopředu. Takže něco v přírodě zapadlého :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, no tak to neporadím, no :-) Od Prahy nejsem. Držím palce, ať najdete a ať tam hlavně dostanete v tenhle datum oddávajícího a matrikářku. :-)
Odpovědět
Když to nevyjde, tak zůstanou Klecany (táta mého snoubence - ježiš to z ní divně:-D je starosta, tak tenhle oddávající do kdyžtak jistí) :-) děkuju za palce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_n Ahoj, narazila jsem na Váš příspěvek ohledně data svatby. Pamatuje se sice hezky, ale energeticky příznivé pro sňatek 2 lidí moc není. Podle tarotové numerologie den odpovídá 9 - Poustevník. Ten pro vztah není, je to karta dobrá pro duchovní růst, ale ve vztahu vychází jako individualita, odtažitost, nezájem a samota. Důležitý je ale součet Vašich životních čísel v poměru k datu. Neberte to, prosím, že Vás straším, je malé info :-) . Numerologii věřím, protože co jsem si spočetla, tak to na lidi sedělo. Držím palce, ať máte krásný svatební den a příjemný a láskyplný život v dostatku.
Odpovědět
@mki také jsem si hledala numerologii..podle součtu dní v datu vychází jako nejideálnější součet pro vstup do manželství 6 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika_n Ano, máme šestku a doufám, že to klapne, ještě čekám na domluvu s oddávajícím, toho ještě nemáme, až začátkem roku :-S
Odpovědět
Nam take vychazi sestka :-) proto jsem to psala :-) tak si budeme drzet pesti navzajem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, nabízím obřad v zámeckém parku v Dolních Počernicích. Potůčku s vrbičkou je zde spousta.
Odpovědět
@svornost dobry den..dekujeme za nabidku, pozeptam se na mistni matrice,jestli by vubec meli oddavajiciho na tento den..Obavam se,ze na tom vse ztroskota :-( ale uvidime..;-)
Odpovědět
Dobrý den, v pátek to není problém. Obřad vám můžeme zajisti. Popřípadě i hostinu. Náš hotel je nedaleko. Král
Odpovědět
@svornost zajedeme s partnerem na vylet a vsechno okoukneme..dekujeme mockrat za nabidku a tip :-) hostinu uz mame zajistenou jinou, tak hledame jen misto pro obrad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Trojanuv mlyn... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den. Vřele Vám doporučuji Nádherné a velmi populární místo na obřad a tím je Barokní areál Skalka V mníšku pod Brdy! Já se tam vdávala a spousty mých kamarádek taktéž. Krásné místo uprostřed Brdských lesů. Jezírko s lekníny a nádherný výhled na okolí. Určitě nebudete litovat :-)
Odpovědět
@tynouss Dekuju moc za tip..uz mame vse vyresene :-)
Odpovědět
a kde to nakonec bude, jestli se můžu zeptat? :-)
Odpovědět
@mischelka03 Určitě :-) nakonec to asi necháme na rodné město :-) rybník to sice nebude, ale aspoň řeka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vypadá to, že už jste vybrali, ale pokud ještě váháte koukněte na pirovar Zichovec. Fotky z obřadu u rybníka v našem blogu zde : http://www.beremese.cz/catalog/vendor... Hezký den, Aleš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, mrkněte na YARD RESORT v Předboji u Prahy. Tam jsme to měli my a bylo to super. Obřad na mole u rybníka a kolem stromy a příroda, přitom kousek od Prahy a v "civilizaci" :-))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@weru_nka achjo...už sem byla nadšená z toho Trojanova mlýna že konečněěěěě...a pak čtu...Toalety nejsou zahrnuty v ceně, nutno objednat ToiToi........no....už to vidim jak chodim v těch šatech na toi toi... :-D :-D chjoooooo.....
Odpovědět
Profilova fotka
@cheerbara to ano, také jsem byla nadšená z Trojanova mlýna...ale kvůli toi toikam jsme vybrali jiné místo...
Odpovědět
Profilova fotka
@weru_nka jakeeeeee???? :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@cheerbara Bořetínský statek... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weru_nka tak jsem na to koukala..je to tam kráááásnýýý..ale od Prahy hrooozně daleko :( ..škoda...tak ať se vám to tam vše krásně vydaří!! :) ( já vždy když se mi něco líbí, tak je to bud hrozně daleko a nebo jen pro milionáře.. :D :D )
Odpovědět
Obořiště - Penzion Nový Rybník
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?