Obřad na zámku Nový Světlov, máte zkušenost?

Máte někdo zkušenosti se svatbou na zámku Nový Světlov? Jak dlouho dopředu se musí objednat svatební obřad? A jak je to se svatební hostinou na zámku? Psala jsem tam e-mail, ale zatím se mi nikdo neozývá... Děkuji za poznatky
Odpovědět
Ahoj, myslíš zámek v Bojkovicích, že? My tam budeme mít pouze obřad a zamlouvalo se to už minulý rok v září, to už měli docela plno. Mají to také složitě vyřešené s matrikou, z matriky přijdou oddat na zámek pouze první a třetí víkend v měsíci, jindy si to musíš zajistit sama. Komunikaci s nimi jsem měla taky složitou, trvalo dlouho než se mi ozvali na e-mail, lepší je tam zavolat a nebo osobní schůzka.
Odpovědět
Děkuji za info...Asi bude opravdu lepsi,když tam zavolám... Máme sice v pátek v plánu se tam jet podívat,ale nemusí tam zrovna nikdo být kdo by to zařizoval... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já mám a ne zrovna příjemnou...zamlouvali jsme obřad loni v říjnu, ihned dodali papíry na matriku a psala jsem ještě na zámek jestli je potřeba dořešit papíry u nich rovnou nebo jak, napsali mi že stačí měsíc před obřadem. Na letošek zvedli cenu a ani se neobtěžovali nás o tom informovat a s hrůzou jsem to zjistila den předtím než sme měli jet řešit papíry. No přístup strašný, chlap arogantní, že jako to není jejich problém že zvedli cenu na dvojnásobek a my o tom nemáme info, sem si to mohla přečíst kdykoli na stránkách
Odpovědět
Když jsem dneska telefonovala s chlapem ze zámku, tak mi tvrdil, že všechny e-maily má přečteny a odpověděl na ně...Ale já mu psala 2x a ani na jeden mi neodpověděl... Nechápu to...Jsem zvědavá jestli mi odpoví na to, když mu napíšu že si zamlouváme termín... Nebo je lepší osobně si to zamluvit? Cenu mi říkal pro tento rok 6000,- bez DPH. A volala jsem i na matriku a tam mi paní říkala, že stačí přinést nejpozději 2 měsíce dopředu občanský průkaz a rodný list.
Odpovědět
A prosím, nevíte kolik se platí za obřad na matrice? Jak jsem s paní mluvila zapomněla jsem se zeptat... Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn 1000 za jiné místo, no to je přesně ono, chlap bude tvrdit že odpovídal, že psal a nevím co všechno ale kecáááá
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn dáš přes 8000 za obřad...to je docela síla, tolik nechtěly ani Vizovice za obřad mimo termín
Odpovědět
Na těch zámcích co jsem viděla to stojí podobně.... právě nám se líbil ten zámek a to prostředí... A velkou svatbu nechceme...cca 20 lidi (nejbližší rodina) jen oběd a hotovo... žádná komedie kolem toho...takže to nebude tak hrozny... :-) Snad bude nakonec s tím chlapem aspoň nějaká domluva...nebo potom si něho jít stěžovat k majiteli...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn mě se právě taky líbil ale krajně se mi nelíbil přístup toho chlapa, něco pos.ali a ještě se tvářil že to není jeho věc, obřad sem měsíc před zrušila s tím at si zámek strčí někam když se neumí chovat
Odpovědět
@lucikn slyšela jsem, že při hostině mají malé porce za velké peníze, takže se nají spíše jenom oči, ael ne žaludek. Al osobně jsem tam nebyla, mám to opravdu jen z doslechu.
Odpovědět
@ivule_b tohle jsem taky slyšela a přímo od nevěsty, se kterou se znám... s hostinou byli zklamaní. Nevím, jak to mají jiní s komunikací, ale dnes jsem tam psala, abych se ujistila, že na termín s námi počítají a jěště dnes mi na mail odpověděl. Ale jinak vše domlouvat jsme byli osobně a jěště nás čeká poslední schůzka, aby se vše doladilo. Nejvíce mě ale dorazila cena, kterou od nového roku zvýšili! Počítali jsme s cenou do 4000 Kč a najednou budeme platit dvojnásobek. Ale měnit už to nechceme.
Odpovědět
Profilova fotka
je to tam nádherné :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@blankam A vy tam budete mít taky hostinu... nebo někde poblíž?
Odpovědět
@lucikn ne, hostinu jsme ihned věděli, že tam nechceme (podle zkušeností známých). Hostinu a celý zbytek dne budeme mít na hotelu Vyhlídka u Luhačovic. Byli jsme tam na svatbě bratranci mého přítele a skvělé. Takže při výběru místa na hostinu jsme měli jasno :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moje sestřenice se tam taky poptávala, je tam krásné prostředí... ale přístup pána strašný a neprofesionální. Samé výmluvy, nesmyslné požadavky - např. pokud chtějí vlastní víno, musí přinést vzorek a majitel odzkouší jestli je možné. Prý aby nepřišli do řečí kvůli špatnému vínu, zábava nejvýš do 22 hodin atd... Ne, ani omylem.
Odpovědět
@becicka No právě my jsme chteli jen obrad a obed, chvilku posedet...zadna komedie z toho...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn Tak si to tam radši pořádně ošéfujte, abyste pak nebyli zklamaní. Za takové peníze a jen obřad a oběd, za mě je to tedy hodně přemrštěné :-( .
Odpovědět
@becicka Drrahe to je kazdopadne.... ale zase je to tam krasne a romanticke a takove místo mi chceme... okud mate někdo podobny typ ( zámek ci něco jiného) určitě budu rada ,když poradíte...
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn Ještě zámek Ořechov, ale nevím cenově.
Odpovědět
@becicka dekuji :-) mrkneme se na to.... :-)
Odpovědět
Teď co jsem četla tady v jedné diskuzi o zámku Ořechov, tak všechny co psaly příspěvky to chválily...:-) Asi ještě popřemýšlíme a možná to změníme :-) Vypadá to tam taky krásně a romanticky :-) Jen to ještě musím navrhnout partnerovi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucikn Moje mamka je matrikářka a často tam jezdí na školení atd. bývají tam i přehlídky a podobně. Líbí se jí to tam, pan majitel je Ital a tak to tam i v italském stylu vede :). Ale taky to znám jen z doslechu a obrázků, cenu a služby vůbec nevím, ale mohla by to být alternativa k Světlovu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
můžete mi někdo říct na kolik vychází hostina na zámku Nový Světlo?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
My se tam brali v Zari a zalezi jake si zvolite menu.. Staci napsat email..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
My jsme byli na zámku Nový Světlov maximálně spokojeni. Luxusní ubytování přímo na zámku s dobovým interiérem a hostina vynikající. Strávili jsme tam nakonec 4 dny a o vše bylo perfektně postaráno. Obřad proběhl venku před zámkem, hostina na velkém nádvoří. Ceny podle toho, jaké si zvolíte menu. Máte vše na jednom místě, nemusíte nikam jezdit. Vše se dá bez problémů dopředu domluvit. Zde malá ukázka :-) https://vimeo.com/233707893
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?