Obřad a hostina U Zlaté rybky v Tučapech - zkušenosti

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo osobní zkušenosti s touto restaurací. Byli jsme se tam dneska podívat a celkem se nám to jako místo na svatbu líbilo, ale rádi bysme získali nějaké zkušenosti, tipy a rady, co máte vy :) jak vám chutnalo jídlo, co komunikace před svatbou, obsluha na svatbě, jestli správně odhadli raut, atd. :) Děkuji předem za odpovědi :)
Odpovědět
Ahoj my tam máme svatbu příští rok v červnu. Prozatím je komunikace a domluva s panem provozním skvělá. Byli jsme mile překvapeni ,vychází nám vstříc a ještě má mnoho zkušeností a dobré rady díky nimž ušetříme nějakou tu kačku. Po zkušenostech s předchozími restauracemi kde jsme se byli ptát a jednání bylo otřesné ,hned po nás chtěli zálohy aniž by nám něco řekli ,nebo ukázali prostory a jednali s námi jako ,,se zbožím,, jsme prozatím nadšeni. Dávali jsme si v restauraci oběd a moc nám chutnalo ,tak předpokládám že jídlem na svatbě se zavděčíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petussska Ahoj, svatbu jsme tam nemeli - jsme z Opavy, ale byla jsem tam nedavno s kamoskou na wellnes vikendu a byl to nej wellness, ktery jsme absolvovaly, uz jsem to tu nekde psala. Ja jsem dost narocna a jidlo i ubytovani super, pan provozni moc mily a ochotny. Libilo se nam i venku, zviratka atd. Nase svatba byla taky v miste, kde jsou kozicky atd, a melo to velky uspech nejen u deti :) Jediny nedostatek u rybky byl lehky sum z dalnice, ale samozrejme slysis ho jen venku :) Parkovani v pohode, wellness v miste, jo dobre to tam bylo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@petussska Dobrý den,chtěla jsem se zeptat jak jste byli spokojeni se svatbou u zlaté rybky v Tučapech?? Měli jste tam i obřad? Plánujeme tenhle rok v květnu svatbu a zajímal by mě názor od někoho kdo ji tam už měl.. popř. i vidět nějaké fotky. A zajímala by nás i cca cena.. Moc děkuji. Eva
Odpovědět
@thebestt Píšu vám do zpráv :)
Odpovědět
@petussska Mohla bych vás také poprosit o více informací o vaší svatbě do zpráv? Děkuji...
Odpovědět
@petussska Mohla bych Vás také poprosit o info, děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý den,mohu se zeptat kolik vás vyšla svatba u zlaté rybky?
Odpovědět
@petussska mohla bych taky info ? Děkuji
Odpovědět
@ivana0523 máte info ve zprávě ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?