Obřad a hostina - Rokycansko, Berounsko, Hořovicko

Profilova fotka
Ahojky všem :), jsem tu nová a byla mi tato stránka doporučená od provdaných kamarádek. Jsem zasnoubená a zasekla jsem se hned na prvním bodě (se kterým mi žádná z těch vdaných kamarádek neporadila :D), proto bych potřebovala poradit od Vás. :) Snad se někdo najde. :o)) Hledám místo na obřad a hostinu dle našich představ, ale na internetu se strašně špatně hledají místa, pokud o některých nevíte dopředu. Chtěla bych mít obřad v nějaké krásné zahradě (Zbiroh jsme zavrhli, 20.000,- Kč je moc, Točník se nám moc nelíbí, Hořovice měla spousta mých známých, Karlštejn nechceme a další místa neznáme). Nejvíc připadá v úvahu zahrada na zámku Kozel, ale tam si ještě musím zjistit, zda si můžu vybrat v té zahradě jakékoli místo a vadí nám trochu, že tam nemají pro případ deště vnitřní prostory takové, aby se nám líbily. Znáte nějakou krásnou zahradu (nemusí být zámecká, hradní), kde by se dal udělat ve výše uvedených oblastech obřad venku a případně i hezký uvnitř? (Nejblíže našemu bydlišti jsou Hořovice). Dále s tím souvisí hostina. Máme jasnou představu, že nechceme restauraci. Rádi bychom něco jako Hájenka v Neumětelých, tzn. celý samostatný dům se sálem, toaletou, kuchyní. Hájenka se pronajímá na víkend za cenu kolem 2.000,- Kč a člověk si tam může dělat co chce (výzdobu, hostinu, hudbu). Nic jiného ale než Hájenku neznáme a nedaří se nám najít nějaká pěkná zahrada blízko Neumětel, abychom pak nemuseli jet z obřadu daleko. Takže můj druhý dotaz zní, zda neznáte nějaké podobné prostory na hostinu, kde Vám nikdo nebude nutit vlastní catering atd. :) Budu moc vděčná za jakékoli příspěvky, rady a připomínky. :) Předem moc moc děkuji. :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Řešíme to samé, jen s tím, že bychom chtěli mít na jednom místě obřad a zároveň hostinu. Našli jsme maštal kousek od Hudlic, je to tam krásný- mají webovky, akorát pronájem na víkend stojí cca 30tis. i s noclehem pro 21 lidí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jejda, to je na nás moc. Navíc mi máme kolem 40ti lidí, proto nám vyjde levněji vlastní hostina. Rádi bychom za místo k obřadu dali max. 10.000,- + kolem 3.000,- pronájem nějakých prostor na hostinu. Ale mrknu, jak to tam vypadá, zvědavost je mrcha. :)
Odpovědět
Profilova fotka
No, my taky budeme mít vlastní jídlo, na to statku nevaří...Takže 30tis.+ ještě jídlo...naskakuje to děsně!
Odpovědět
Profilova fotka
@sarkai To je fakt dost. :/ My nechceme za to dát tolik, šetříme hlavně na stavbu domu.... Teď hledám už několik hodin na netu a pořád nic a nic najít, je to děs.
Odpovědět
Profilova fotka
30 tis????? Dyť za to je už celá hostina s rautem pro 40 lidí v pohodě,to je pořádná pálka :O Kde to je,to je na té Pejpině nahoře??? My to měli kousek vedle v Novém Jáchymově,ale v pensionu klasicky a pohoda,obřad na Červeném Újezdě. Na pronájem je nebo aspoň bývala v lese Emilovna a ještě něco nad Branovem,ale to nevím jak se jmenuje ;-)
Odpovědět
místo na svatbu - zahradnictví Popovice, hostina Emilovna (Karlova Ves). Jinak si myslím, že když je ochotný oddávající a matrika, tak je možné si svatbu udělat kdekoli v parku, u Berounky, je to o domluvě....problém, ale většinou bývá s matrikou (paní jsou neochotné a nechtějí nějaké změny)
Odpovědět
Profilova fotka
@charlizet no joooooo v Popovicích jsou teď nádherné ty obřady pod tím altánkem :)
Odpovědět
svatbu v Popovicích a pak se už můžeš fotit, kde chceš, třeba v Berouně na náměstí nebo v jakémkoliv parku :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc děkuju za doporučení. Koukala jsem na to a je to fakt nádherný, ale je to 80 km od našeho bydliště a to je fakt extrémně hodně. :( Nejlépe do 35 km hledáme. Budeme mít hosty až z Mostu, takže nechceme svatebčany tahat daleko. Začínám být fakt zoufalá. :D
Odpovědět
aha a odkud tedy jsi? Popovice jsou mezi Berounem a Hořovicemi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ze Zaječova. Mně to našlo Velké Popovice s tím altánek, tak nevím, zda myslíme stejné Popovice. :D Nemáš odkaz? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne to jsou Popovice u Berouna :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ferinka Áha, tam je to krááásný. :) Na jejich stránkách jsem ale nenašla cenu, nevíš jak se to pohybuje?
Odpovědět
Profilova fotka
@roseinka to nevím,za nás to ještě nebylo :D :D :D Určo poplatek matrika 1000,- a něcojim,ale netuším kolik,jim napiš :)
Odpovědět
moje chyba, měla jsem spíš napsat Zahradnictví Lisý :o)))). Pokud jseš na FB, tak si tam zadej do vyhledávače Zahrada Lisý a jsou tam i některé fotografie svateb.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi by jsme Vám nabídli náš rodinný pension,pro možnost uspořádání svatební hostiny a později i rautu. Na našich stránkách naleznete i kompletní cenovou nabídku,možnost uspořádání obřadu u nás nebo na nedalekém Křivoklátě,Žebráce,Točníku,zámku Hořovicích,Nižboru,Popovicích,či úřadu v Berouně,Králově Dvoře..... Možnost ubytování pro 56 osob
Odpovědět
Profilova fotka
@pensiondiana Děkuji za zprávu. Vypadá to pěkně, takže nad tím možná zauvažujeme. :) Pro nás je ale důležité, abychom si výzdobu dělali sami (švagrová je aranžérka a udělá to dle mých představ). A sami bychom si chtěli připravit i raut, koupit vlastní alkohol (kromě piva) i nealko. Nevím, zda by pro Vás bylo výhodné, kdybychom vlastně hradili jen hostinu a pivo a měli tam přitom jak hostinu, tak večerní zábavu.
Odpovědět
Profilova fotka
@ferinka Tak obřad mají zadarmo, ale chtějí, aby sis tam nechala udělat sv. kytky a výzdobu obřadu. To už pak cena asi záleží na druhu kytek atd... Ještě přemluvit snoubence, moc se mu to nezamlouvá. :/ Ale mě se to líbí hodně. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vlastní výzdoba není problém,tu děláme zdarma jen jako naší službu pro svatby. Ale vlasní nápoje akceptujeme pouze domácí víno či slivovici(či jiný domácí alkohol),když má někdo možnost. Pořád jsme restaurace,takže dodavatel jídla a nápojů jsme pouze my ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pensiondiana To jsem si právě myslela. :) Tak děkuji za nabídku, případně se ozveme. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?