Obřad a hostina na jednom místě, září 2019

Zdravím vás všechny a moc chci poprosit o radu. Je to týden co mě přítel požádal o ruku a protože se nechceme brát v zimě rozhodli jsme se pro termín 1.září (což je den našeho výročí kdy jsme spolu začali chodit...dobře by se mu to pamatovalo ;) :D) Ne no mysleli jsme si naivně...budeme mít dost času a teď koukám a zjišťuju, že třeba s místem bude dost problém. Prosím poraďte - potřebuju místo, kde bychom mohli mít obřad i hostinu, popř i místa na spaní protože jsme všichni z různých koutů (ale to není podmínka, popř se spaní najde jinde). Vždy jsem si snila o nějaké krásné originální svatbě v lesním stylu - chtěla jsem si výzdobu vymyslet po svém a najednou zjišťuju, že se to majitelům míst moc nelíbí. Víte o místě - stáje, stodola něco přírodního nevím....kde by mohl být obřad i hostina a kde bych se s majiteli mohla domluvit na dekoraci? Předem děkuji... Upřímně se mi moc líbí takovéto styly svateb(samozřejmě upravené do našich poměrů), něco netradičního(i když v posl době dost vyhledávaného) hodně dřeva a přírodních prvků. Moc vám děkuju za jakýkoli návrh
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , nejenom, že pro Vás připravíme catering, ale můžu Vám nabídnout i několik míst na Vaší svatbu.
Odpovědět
Ahoj, ono hodně záleží, jak moc chceš mít tu svatbu v "lesním stylu", ale v dost podobném duchu se nese Forest hotel Beltine www.beltinehotel.cz v Beskydech :) je to v krásné přírodě, venku výhled na Lysou horu. Obřad, hostina a ubytování není žádný problém. A myslím, že na výzdobě by se taky určitě dalo domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
No já se obávám, že hlavní problém budete mít vůbec najít vhodné místo, kde by na letošni léto/počátek podzima měli touto dobou ještě vůbec volno...pokud budete mít štěstí, může být (ale bude to každopádně dost fuška takové touto dobou ještě najít), ale rozhodně bych se, být vámi, přestala upínat na konkrétní datum (ostatně to vám hezčí den nezajistí, narozdíl od prijemneho místa, které bude podle vašich představ ;-))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?