Obrad a hostina: Cesko-americka svatba v Praze

Profilova fotka
Dobry den, hledam misto pro obrad a hostinu v Praze a nejblizsim okoli. Hledam neco s peknyma zahradama, budto zamecek pro obrad a hostinu nebo restauraci s vyhledem na Prahu dobrym jidlem, pitim a zabavou (v tomto pripade by byl obrad v palacovych zahradach). Mame zajem spise o historictejsi lokace, vse na jednom miste, ale i kvalitni restaurace. Rozpocet do 2000-3000 na osobu, kapacita do 80 lidi. Uvazujeme o Villa Richter nebo Chateau Havel. Rada bych se dozvedela i o dalsich lokacich. Jelikoz jsem v zahranici, uvitam kazdou radu. Dekuji!
Odpovědět
Co třeba obřad ve Vrtbovske zahrade a potom hostina na Petrinskych terasach. O Chateau Havel jsme take uvazovali, ale pristi rok uz maji celkem obsazeny (vikendove terminy)
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba Fata Morgana v Tróji? Je tam hned několik míst pro obřad: Kaple sv. Kláry Terasa pod kaplí sv. Kláry (foto dole) U sekvojovce na hlavní expozici (areál JIH) Bambusová louka na hlavní expozici (areál JIH) Terasa u vodopádu ve Fata Morganě Ohledně restaurace, nevím, jak to tam je, jestli ja tam třeba hostina možná, ale hned u zahrady je Trojský zámek a při něm restaurace je. Výhled na Prahu je tam krásný. Civilní obřady tam probíhají pouze v pátek a církevní pouze v sobotu.
Odpovědět
Profilova fotka
Výhled na Prahu je slušný z Letenského zámečku.
Odpovědět
Profilova fotka
Letenský zámeček, Salabka, Na krásné vyhlídce...
Odpovědět
http://www.palacove-zahrady.cz/svatby...
Odpovědět
Krásně je v hotelu Movempick - mají nahoře nad hotelem restauraci v zeleni se terasama a je to kousek třeba do Sacre Coeur nebo hned vedle Bertramky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?