Nemojanský mlýn - plánujete tam někdo letos svatbu?

Ahojte, plánujete někdo letos svatbu v Nemojanech - v hotelu Nemojanský mlýn?
Odpovědět
1
2
5
Ahoj,ano-dcera tam má svatbu 30.května Reference jsme měli z několika stran pozitivní a zatím jsme s jednáním spokojeni.Po svatbě můžu přidat víc informací
Odpovědět
Ahoj, tak to má dcera už za pár :-) Držím palce, ať vám vše vyjde podle plánu. Budu ráda za informaci, jak jste byli spokojeni ;-) Vloni v červnu v Nemojanském mlýně měla svatbu sestra a byla moc spokojená. Jídlo bylo výborné, příjemné prostředí i obsluha. Letos jsem trošku rozpačitá z domluvy s p. Morongem. Je dost roztržitý a co informace od něj, to většinou zmatek. Trošku se toho proto bojím. Bude mít dcera v Nemojanech i venkovní obřad?
Odpovědět
Ahojky, obřad máme taky tam a teď se trošku bojím ohledně počasí.Ale prý jsou připraveni i na mokrou variantu :-) ,ptali jme se na to hned na začátku.My zatím s komunikací problém nemáme,p.Morong byl ochotný a dodržel,na čem jsme se domluvili.Včera tam byla dcera s přítelem a fotografem-jen tak se porozhlédnout,Pan Morong je potkal,poznal je a hned prý se ptal jestli něco potřebují,jestli je nějaký problém. Koukám,že máte svatbu v srpnu-kdy jste si domlouvali termín?Dcera původně chtěla taky srpen,ale když jsem začátkem ledna volali,už byli volné jen dva pátky v květnu a dva v září.Docela mě to překvapilo,nečekala jsem,že je tam tak narváno.Pan Morong pak říkal,že mají tak 52 svateb ročně.
Odpovědět
@iivcaa My jsme tam taky chtěli mít svatbu, ale nakonec jsem ji díky komunikaci s personalem tam zrušili. Měli jsme dohodnute počty jídla a kusy na raut a že od pana Moronga dostaneme do 5 dnů nabídku. Uběhlo 14 dnů a stále nic, tak jsem jej zaurgovala, poslal nám jejich "celou nabídku cca 8 A4" a vyberete si a řekněte si počty jídel. To nás odradilo.
Odpovědět
@jinovatkajr Venkovní obřad je vždycky riziko, snad počasí vyjde dle očekávání! Stejně se počasí dopředu naplánovat nedá :-( Při nejhorším to obřad ve vnitřních prostorách bude jistit ;-) ! Pan Morong ochotný je, to se mu musí nechat, jen má mírný chaos v administrativě. Naslibuje hory doly, ale pak na polovinu zapomene :-( Také jsem ho musela několikrát uhánět, abych vše doladila. Nabídku mi posílal skoro měsíc. Myslím, že jeho jednání vrhá zbytečně na hotel špatný stín a tím odradí spoustu potencionálních zájemců. Asi je to i tím, že zajišťují spoustu svateb a pak v tom má chaos. Nicméně o jídloi prostředí hotelu rozhodně strach nemám. Mám trošku obavy z organizace obřadu. Původně mi řekl, že vše zorganizují (budou pouštět hudbu během obřadu, apod.) a při další návštěvě mi sdělil, že bysme si měli určit někoho, kdo se nám během obřadu o vše postará... Můžeš mi prosím potom dát vědět, jak obřad u vás probíhal? Co je zapotřebí k obřadu zajistit? Jinak termín jsme zamlouvali už zhruba před rokem.
Odpovědět
Určitě se po svatbě ozvu a povím,jak vše probíhalo.Nám teda nabídku poslal zhruba v termínu jak řekl-o pár dnů dřív.S hudbou nám to řekl taky tak,takže uvidíme. Určitě se ozvu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Andishka tam ma 14.6 pisni ji:)
Odpovědět
@jinovatkajr Držím palce, ať vám všechno klapne a budu moc ráda za informace! Věřím, že jen pozitivní :-)
Odpovědět
@ajcak díky za tip, písnu jí ;-)
Odpovědět
Ahoj, Tak jake byli svatby, my jsme se tam byli dnes ptat a zdalo se nam to tam hezky. Piste prosim reference :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj vsechny nevesty :), v nemojanskem mlyne jsme meli svatbu ted 31.5.2014 a musim rict, ze jsme byli spokojeni!!! Bylo to uzasny.. vse probehlo dobre. Jidlo bylo vyborne, okoli je uzasne a vsichni hoste si to pochvalovali. Obrad jsme meli v Brne, ale hostinu v Nemojanskem mlyne a meli jsme tam i zamluvene pokoje a moc se libilo napriklad babicce a dedeckovi, ze si mohli jit po obede zdrimnout a my se sli zatim fotit. Areal je nadherny, takze jsme ani nikam nejezdili a fotili se pritom tam.. Mrknete do meho alba, je tam par fotek. Preji vsem at to vyjde a Nemojansky mlyn muzu doporucit!! :) My jsme byli spokojeni a je to romanticke misto a personal byl ochotny a mily.
Odpovědět
Svatba probehla 27.6.2014 a byli jsme moc spokojeni.Obrad byl v kostele v Brne,hostina na mlyne.Puvodni zamer mit hostinu venku jsme na posledni chvili zmenili a byli jsme v salonku.Vsichni si chvalili misto,prostredi,obsluhu a jidlo.Cenove vse prijatelne,takze za me urcite doporucuji.Termin jsme si zamlouvali 9mesicu predem a uz byly soboty obsazene.Svatbu jsme meli v patek,ale nikdo s tim nemel problem.Nakonec jsme bylo radi,ze mame po svatbe jeste cely vinend na odpocinek a vyrizeni vsech dalsich formalit.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahojky, takže jsme si teď taky zamluvili Nemojany na svatbu v září 2015. Byl volný již jenom jeden pátek, tak jsme to rychle vzali. Paní provozní, nevím jméno, byla při prvním setkání velice ochotná a přátelská. To nás jenom utvrdilo v tom, že bereme tohle místo. Moc se těším na obřad na zahradě, i když jsem si nikdy nemyslela ani nepředstavovala, že budeme venku. A jakou variantu vám nabídli, kdyby pršalo? Vůbec jsi nedokážu představit spotřebu jídla, nealka a alkoholu, tak prosím nevěsty, které to tam měly, kolik vás to přibližně vyšlo na osobu? Chceme přípitek, oběd, raut, alkoholické i nealkoholické nápoje. Děkuji. Jinak uvítám další názory na svatbu v Nemojanském mlýně.
Odpovědět
Ahoj, taky bychom rádi svatbu v Nemojanech. Dneska jsme tam byli a říkali nám, že mají ještě termín v pátek 25.9, ale ještě si musíme zavolat o potvrzení :). Je tam nádherné prostředí, úplně mě to nadchlo. Jen bych se chtěla zeptat, nemáte někdo zkušenosti s tamní matrikou, pokud bychom chtěli obřad přímo v Nemoj. mlýně? :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zany05 S matrikou není problém. Jezdí do Mlýna celkem často. Obřad je však velmi strohý, cca 6 minut, možná ani to ne. Bude lepší když si zajistíte k obřadu nějakou vlastní muziku na pochod, mezihru a gratulace. Oni mají k dispozici jen nějaký malý kazeťák. Jinak je to moc pěkné místo, natáčím tam asi 5x do roka a bydlím kousek od tama, takže dobře znám i personál. Pokud neplánujete moc velkou svatbu a nevadí Vám menší prostory, je to dobrá volba.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty dobrý den, letos tam budu fotit v červenci také jednu svatbu, tak pak přidám i já nějaké reference. Ale dle slov mojí budoucí nevěsty, je to výborná volba :-)
Odpovědět
@video_majek Děkuji za odpověď, hudbu máme zajištěnou svou, takže by to neměl být problém :).
Odpovědět
Profilova fotka
V nemojanským mlýne máme mít svatbu 5.9.2015 vše jsem si naplanovali a když přišla na řadu matrika Nemojan velke ale opravdu velké zklamáni již dnes musíme psát dopis na matriku aby nás vubec oddali v ten den. Pani na matrice nám řekla do telefonu že je to velice otravné že tam maji svatbu každý pátek a sobotu že je to otravuje a že je zakázáno oddavat prvni tyden v mesici :-) a vubec je nezajimýá že už to někteří maji zamluveno klidne rok dopředu :-) a pani v nemojanském mlýně nám poradila že tam máme napsat stížnost a zároven že je prosíme :-) :-) tak že tak o matrice v Nemojanech :-) nechápu jak si tohle muže vubec nekdo dovolit !!! takový chování a starosta to stejný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatafatkova S matrikou tam problémy nikdy nebyli. Píšete, že nechápete jak si tohle můžou dovolit. Je třeba si ale uvědomit, že to není v žádném případě jejich povinnost někam jezdit, ale pouze dobrá vůle. Oni Vás oddají na radnici čímž splní povinnost, a vůbec je nemusí zajímat jestli máte na mlýně rok dopředu zamluvenou svatbu a nebo ne. Je to pro ně jen práce, nic víc. Bohužel je to smutné ale je to tak. :-| Koho si tam lidi zvolili, toho na radnici mají. S těmito problémy se potýká spousta hotelů, viz třeba v Brně na přehradě.
Odpovědět
Profilova fotka
tady jde o to že tedy nám ten termín vubec pani z nemojanského mlýna neměla davat kor když sedi v mistnosti na radnici a moc dobře věděla že si to tam nepřeji :-) ona ta paní patří do zastupitelstva :-) o to jde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@beatafatkova To by ale byla paní sama proti sobě. Na mlýně je jim jedno kde si uděláte obřad, hlavně když u nich budete mít hostinu a uděláte tržbu.
Odpovědět
Profilova fotka
to je jasné :-) ale měla řict nejprve že s tím na radnici maji problém než si nás tam vubec pozvala :-) přijde mě to vtipné :-) jen nám pak poradila že máme napsat ten dopis to je vše :-)
Odpovědět
Nemojanský mlýn je jednou z našich vytipovaných lokalit na svatbu, času ještě máme celkem dost, jen se chci zeptat, jestli by jste někdo nemohl napsat cca cenu, na kolik vás tam přišla svatba s obědem i rautem? MY počítáme s asi 50 lidmi
Odpovědět
beatafatkova: 5.9 2015 jsme si jeli do Nemojan domlouvat taky,ale už jste to tam měla zrezervované vy:-) Tak jdeme až týden po vás 12.9 2015.My zatím máme domluvenou schůzku na matrice na konec dubna,tak snad nebudou problémy. Ale už jsem to bohužel slyšela z více stran,že je s matrikou problém:-\ Tak pak napíši,jak jsme na tom byli my.Jak se Vám jeví domluva se mlýnem?
Odpovědět
Profilova fotka
zdravim :-) no tak nakonec máme termín na 9.10. ale co už no:-) s pohledu mlejna to jde :-) až na to tedy že ta pani nám dala ten termín i kdžy věděa že nás na patrice prostě neoddaji ale jako dobrý tak hlavne že to dopadlo alespon takhle :-) dám pak vedet co a jak dál :-) mám u sebe jen nabidku přebežnou jidla rautu a tak co nám dali co na to řikáte vy na tu nabidku cenovou toho rautu ? :-) a dále tedy nechce se mi davat 6500 za vyzdobeni židlí a stolu tema potahama :-) nevim asi si to udeláme ssami .-)
Odpovědět
Tak my jsme to vyřešili jednoduše.Bude oběd, dort a pak večeře a nakonec jen pár mís se sýrama a šunkou,salátem a řízečky-jen na ďobání při tanci.Raut se špatně odhaduje a upřímně , nedokážeme a netroufáme si vypočítat kolik porcí a hlavně čeho objednat.S výzdobou jsem to vyřešila tak, že nám ji udělá svatební agentůra.Také se nám nechtělo dávat tolik peněz za výzdobu,ale po uvážení jsme se rozmysleli, že bude nejlepší výzdobu nechat na agentůře.Stejně to tak jak tak budeme muset zaplatit(buď nakoupit a nachystat si to sami-cca když jsem to spočítala 4500,- nebo to za 5500,- nechat od agentury a mít to bez starostí s tím, že v tom jsou i kytičky-pro nás to potom byla jasná volba) Na mlýně bývají svatby pátek, sobota a i neděle. Tudíž nastane problém, kdy výzdobu udělat? Ráno? Během dopoledne? A my si teda necháme vyzdobit i altána, tabuli a i svatební parket. Je fakt, že je to dražší varianta,ale upřímně ještě se stresovat s tím, že mám ráno chystat výzdobu, líčit se, česat se a oblékat, všechno dělat s úsměvem -to bych nedala. :-. Jinak teda poslala jsme nabídku co by jsme čeho chtěli a k některým věcem nebyly uvedeny ceny-viz nealko a co mě docela zarazilo že mají napsané za 5 druhů salátů 1600,- a já si vybrala saláty jen 3 a taky to bylo za 1600,- což jsem trošku nepobrala.Platili jste už zálohu???
Odpovědět
Profilova fotka
ne ne ještě neplatili stále vymyšlime co obednat a tak :-)no cenu za lakohol a nealko maji podle listku napojovýho tak jsme se řidili podle toho :-) a oni vám tedy už kalkulaci poslali ? me y třebas zajimalo kolik tech salatu je :-) za 1600kč jaky množstvi:-) myslim si že když jste si vybrala jen 3 druhy tak proste budetet mít věčí množstvi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě by mě zajimalo jetsli tam dělaji kanápky a za kolik :-) to v nabidce neni :-) holky jaky jste meli raut ? chutnalo vám -) žadny foto nemužu najit
Odpovědět
Jedeme 29.4 na matriku a zaplatit zálohu.Musím se na všechno poptat např.na ty saláty a taky mě trošku mrzí,že nocleh pro novomanžele není zdarma:'( Vlastně žádná výhoda:'(.Hodně známých pokud mají svatbu v hotelu mají noocleh zdarma:-( Jinak se zkuste zeptat na ty kanápky-my na večeři budeme mít přírodní kuř.řízek a ten v nabídce není,ale nemají problém ho udělat:-) To nacenění vypadalo tak,že nám dopsali ceny za věci,které jsem vypsala,ale to jsem si mohla spočítat i sama.Chtěla jsem ,aby nám zaslali kalkulaci v excelu v tabulce a rozepsali nám to.Nebyly tam započteny položky typu:rozbitítalíře,pronájem altánu atd.což jsem čekala,že budou mít nějaký ten,,mustr''který nám pošlou.No asi nic.Uvidíme toho 29.4 snad pořešíme víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@beatafatkova No ty bláho, já chtěla původně taky termín 5.9. v Nemojanech, ale byl obsazen :-). Tak nám nabídli poslední volný na pátek 18.9.2015. Na matrike jsme tak již byly, 30.3. A já jsem žádné problémy neměla, paní byla milá a i když je se mnou více papíru (jsem slovenka), stejně se chovala příjemně. No ono taky musíš chápat, že i oni občas potřebují volno...no ale na Nemojanském mlýně to určitě měly vědět a upozornit... Jinak výzdobu si budu dělat sama, ani jsem nechtěla vědět kolik budou chtít...ale tady čtu 6500...no pekná pálka. A za obřad 1800...já myslela, že je v tom už i nějaká výzdoba a vypadá to tak, že ne a i výzdobu altánu si udělám sama :-). Naštěstí mama pracuje rovněž v hotelu, který pořáda svatby a všechno potřebné mi přiveze zadarmo. A mám dovmluvené, že si to přijdeme vyzdobit ve čtvrtek večer. Cenovou kalkulaci jsem rovněž dostala...asi ceny v pohodě, neumím to tak posoudit...jediné, co mě šoklo, byl jedne kus pečiva za 12Kč. To bude zlatý rohlík :-D. No a teda si ještě napíšu o cenník k nápojům:-). Ptala jsem se na spotřebu dle jejích zkušeností...ale to že neumí odhadnout :-). Taky jsem chtěla, aby mi napsali všechny položky a teď čtu, že např. i to rozbití talíře si zaúčtují? Mě v mailu napsali jenom...svatební zvyklosti ano. Tak jsem myslela, že je to v ceně :-) Když nic jiného :-D.
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?