Na Bělisku

Ahoj všem, ráda bych se vás zeptala na zkušenost se svatbou v Penzionu na Bělisku. Hledáme nějaké místo..Chtěli bychom svatbu v lese, cca 20 lidí s tím, že bychom si v nejlepším chtěli penzion pronajmout pro sebe. Tento penzion se mi dle fotek moc líbí. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkušenosti přímo nemám, ale penzion se mi taky moc líbil... Poptávala jsem na letošek na svatbu, a jsou hodně brzo dopředu zabraný - tak jen kdyžtak doporučím jednat rychle :). (jinak hledám podobně, menší svatba, na chalubě/penzionu na louce, u lesa)
Odpovědět
Ahoj, tak bohužel jsou plný :-(. Já tedy koukám na statky, farmy, mlýny, penziony, stodoly.. chci něco přírodního (dneska je v módě říkat rustikálního) s tím, že ale ubytování bude pěkné (ne klasicky penzioidního charakteru, kdy nic neladí s ničím..). Tak pořád koukám. Jediné co víme je to, že svatba v lese stopro a kdyby nebylo hezky tak aby byla možnost třeba stodoly, kterou si vyzdobíme... nechceme žádný komplex, opravdu samotu.. jestli na něco narazíš, napiš.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to máme úplně stejnou představu :). A narážím na to, že všechno už je plné, líbí se nám termín a ten bychom rádi... Jaký máte termín? A jakou oblast?
Odpovědět
Ahoj, chceme září, nebo začátek října. Oblast je jedno, ale kdyby vyšlo kolem Prahy, bylo by to fajn :-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?