Mlýn Karlštejn - zkušenosti s obřadem a hostinou

Ahoj, Chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo čerstvé zkušenosti se svatbou v Mlýnu Karlštejn. Přemýšlíme o tomto místě delší dobu, od první chvíle mě to místo okouzlilo. Jen jsem tu četla zkušenost z minulých let, že obsluha nic moc a ještě člověka oškubou jak se dá. Chtěli bychom svatbu tak pro 90 lidi, což znamená obřad, hostina venku, ale nevím jak by to dopadlo kdyby bylo ošklivě a zima. A pak mě zarazilo, že je hudba venku jen do 22. Hodin a pak to máme jako zabalit a jít domů? Když do vnitřních prostor se nevejdem? Díky moc za jakékoliv poznatky a zlusenosti
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza_azeret Dobrý den, poslal jsem vám info do Vaší pošty, občas tam natáčím svatby, zdraví bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj osobně nemám zkušenost jako někdo, kdo by v mlýně měl svatbu, ale zhruba před 4 roky jsem tam přes prázdniny pracovala a obsluhovala jsem na několika svatbách. Prostředí a celkový dojem svatby na mě působil velmi příjemně, útulně. Je to krásné místo a všechny svatby se mi tam hrozně líbily. S hudbou do 22. neměj strach...obsluhovali sme i s hudbou někdy třeba i do 5 do rána, nejspíš tam ale potom bude nějaký příplatek (ale je možné, že dnes už je to jinak). V mém případě byly svatby vždy venku pod stanem (což mě osobně se líbí víc) je to přímo u řeky a i když třeba pršelo, tak pod stanem to vůbec nevadilo. Když byla hostům zima nabízeli jsme deky, ale to většinou nebylo vůbec třeba. Má to tam pod palcem pan Bautkin, který k nám byl vždycky milý a férový, celkově se mi tam pracovalo fakt příjemně. Cenově bohužel moc nevím jak se to tam pobyhuje, ale z mého pohledu tam byly svatby vždy fakt moc povedené (ale bohužel fakt můžu říct jen z pohledu obsluhy)
Odpovědět
@lolidolly díky moc za odpověď, byli jsme se tam podívat a jsme z místa nadšeni. Je to tam opravdu krásné a klidné(až na vlaky) :-D s panem Bautkinem jsme jednali a přišel mi milý a vstřícný, že cokoliv bychom potřebovali stačí se zeptat a dá nám vědět jestli to možné je nebo není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?