Místo svatby v Praze, únor 2020, tipy

Ahoj, potrebovali by sme nejaké fajn miesto na svadbu v únoru 2020 v Prahe, nejaké typy prosím? :) Preferovali by sme, ak by vedeli pripraviť plnohodnotné vegánske menu (teda nie zelený šalát, rada by som sa aspoň v deň vlastnej svadby najedla "normálne" ;)), aby sme si tam mohli priniesť vlastné koláče (primárne skrz práve môjho vegánstva a celiatikov v rodine) a najmä by sme ideálne chceli nájsť nejaké dog-friendly miesto (pre 2 vychovaných psov).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, už víte místo obřadu? aby nebyl veliký přejezd. nebo je to jedno? A jak podstatné je pro vás možnost parkování a pro kolik cca lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak třeba Etnosvět v centru. Měla jsem tam výstavu a mají docela velké prostory a vypadá to tam hezky. Kousek na metro, 4 vlastní parkovací místa. Působilo to sympaticky.
Odpovědět
@zuzana_mazurova_foto my potrebujeme nieco kde sa najedia aj nevegani lebo napriklad moj otec ktory svadbu plati by zinfarktoval keby dostane nieco ine ako flakotu masa na svadbe svojej dcery. Kedy mozem vyberat veganske/vegetarianske miesta tak na tu malu svadbu (budeme mat max 30 ludi) by som isto daco nasla, vegan miesta su navyse casto aj dog-friendly 🤔 je to oriesok, hlavne teda najst aj miesto kde povoluju psa 🤷🏻‍♀️ Inak parkovanie a tak je nedolezite, mame fakt len 2 uplne hlavne podmienky: ze musia vediet uvarit veganske jedlo na urovni a povolit psa. Nevadi nam miesto ani za prahou
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zamýšleli jste se nad možností pronájmu prostor a vlastním cateringem?
Odpovědět
Profilova fotka
No my taky hledali místo v Praze tak moc, že jsme nakonec našli místo v Brně. :D O víkendu se tam jedem podívat... jinak já bych spíš hledala normálně na googlu místa, který se vám líbí a pak jim třeba napsala a zeptala se, na co potřebuju. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?