Místo svatby Uh. Hradiště, Otrokovice, Luhačovice

Ahoj snoubenky a manželky :) Máte tip na hezké místo svatební hostiny v okolí UH nebo Otrokovic (příp. i směrem na Luhačovice)? Pokud byste věděli zhruba i cenové náklady, bude to super. Jo a bude nás 100, takže nic mini :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatební hostina by se ti mohla líbit v Panském dvoře v Kunovicích nebo Radniční restaurace v Rakové. Více info na našem webu, třeba ti padne do oka i něco jiného. Pavel
Odpovědět
Ahoj, nam se libily Jezuitske Sklepy ve Starem Meste, take jsou hezke Skleniky ve Spytihnevi, kulturak ve Spytihnevi a kongresove centrum v Starem Meste,par cen mam mozna jeste v pc, tak kdyztak napis :-) ale vsechno je to vlastni catering, kdyz jsme hledali misto, nenasli jsme nic velkeho pro tolik lidi...:-) hodne svateb byva na Zamku Svetlov, ale tam vubec nevim kapacitu a pak na Pahrbku..o Luhacovice jsme se take zajimali, ale nasli jsme pouze Elektru, tu jsme nechteli a jeste me napadly Kostelany, tam se vdava hodne nevest na tom Ranci..:-) no a pokud nespechas s datumem, u me vyhra Trnava na cele care, jen je potreba to zamluvit dopredu...tak pak napis, co jste vybrali nakonec :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě přijdou úplně dokonalé ekosadky v Kunovicích :) Cca 1500kc na osobu za all inclusive píšou na webu ;)
Odpovědět
@malinaphoto myslím, že tam je omezená kapacita, není? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na ubytování určitě, ale to se dá v okolí vyřešit snadno (hotel Fabrika v Uh.Hradišti třeba). Na hostinu jsem teď byl na svatbě kde bylo 80-90 lidí a bylo to úplně v pohodě, pocitově bych řekl že stovka taky nebude problém. Ten sál na hostiny není vůbec malý. Hlavně je ale pak i venku spousta prostoru kde se lidi můžou pohodlně rozptýlit a nejsou někde namáčknutí (jako v uzavřeném kulturáku), taneční parket je pak od hostiny oddělený do samostatné velké pergoly. Na tu konkrétní kapacitu jim tam kdyžtak zkuste přímo zavolat ;) EDIT: Teď čtu na webu že na hostinu se vleze až 120 lidí na tu zastřešenou terasu a 40 lidí dovnitř do restaurace :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sadky ty zbožňuju, tam se chci vdávat ja☺ jinak pěkná svatba byla i v hotelu Vyhlídka u luhacovicke přehrady. Tam jsem byla na dvou svatbach. Obe super. Pak dale hotel Buchlov je moc pěkný. Nebo hotel Skanzen u Modré. Tady všude jsem na svatbach byla. Ještě me napadá hotel Koníček v Mařaticích, amfik Bukovina.
Odpovědět
@malinaphoto božeee, škoda, že jsem to nevěděla dřív, zjišťovala jsem od známé, říkala, že nejvíc, aby to bylo pohodlné je tam 80 lidí. Moje chyba, díky za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@malinaphoto @nina17 na internetu mají fotky ze svatby se 130 lidmi dokonce☺
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě jeden mě napadá, Penzion Malovaný v Osvětimanech, je to trochu na konci světa, ale taky moc pěkný místo s fajn okolím. http://www.penzionmalovany.cz/#utm_so... Byl jsem tam na podobně velké svatbě jako host a už to bylo natěsno, tak to chce se kdyžtak poptat jak je to přesně s tou kapacitou ;)
Odpovědět
Vidím, že se to tu rozjelo :) Přítel nakonec přišel s tím, že slyšel chválu na Sazovice a i cenově že je to tam fajn, tak se asi nejdřív zajedeme podívat tam, měli bysme to kousek. Ale určitě si tu vaše tipy nechám v rezervě, kdyby to náhodou nevyšlo. Nebo se třeba inspiruje někdo jiný :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?