Místo svatby - Střední Čechy a Praha - tipy

Profilova fotka
Zdravím Vás milé nevěsty, dostala jsem za úkol nám vybrat nějaké krásné místo na svatbu, které by bylo krásné a zároveň jsme za něj neutratili celý rozpočet. Budu moc ráda, když se podělíte o své zkušenosti, rady, tipy a nápady. Předem Vám děkuji za každý příspěvek :)
Odpovědět
Villa Voyta (neplatí se pronájem), Dolce Villa (neplatí se pronájem), Hotel Čertousy, Hliněná bašta, restaurace Větrník - poblíž Břevnovského kláštera, Villa St. Tropez, Český Statek... :-) Ještě holky často volí Škvorecký dvůr. My vybrali Villu Voytu. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@digi94 Moc děkuji za typy! Mohla bych se zeptat, kolik jste dali za svatbu a o kolika lidech? :)
Odpovědět
@en_netka není zač :-) Svatbu teprve budeme mít - letos v srpnu. Budeme mít cca 35 lidí a chceme se vejít do 60-70 tisíc (ale komplet), ale možná to bude i míň.
Odpovědět
Profilova fotka
@digi94 Teeda, tak držím moc palce ať je vše dle Vašich představ a ještě jednou moc děkuji :)
Odpovědět
@en_netka děkuju, Vám taky :-)
Odpovědět
Dobrý den, můžu nabídnout prostory našeho hotelu. U nás můžete mít svatbu na jednom místě. S pořádáním svateb máme dlouholeté zkušenost. Nahlédněte do našeho profilu. Budeme se na vás těšit. Tomáš Král
Odpovědět
Profilova fotka
@svornost dekuji urcite se podivame :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme schopni Vám pomoci s organizací svatby a se zajištěním prostor. Pokud Vás zaujmou naše služby, neváhejte nás kontakovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Míst v okolí Prahy je opravdu spousta, byla jsem na svatbách v různých restauracích, ale postrádá to atmosféru. Určitě bych volila něco více slavnostního jako je zámek. Byla jsem na Jemništi- nic moc( malá ubytovací kapacita, ale hezke místo), Berchtold- příjemné místo a hezka zahrada a na Chateau St. Havel, tam bylo vše na jednom místě a za mě asi nejlepsí.
Odpovědět
v Lázních Bělohradě v resortu Tree of Life****s vše na místě, obřad v lesoparku v altánku, oběd i večerní grilování s DJ a parketem bomba, možné i ubytování, já s manželem jsme měli novomanželské apartmá ( postel s nebesy) bomba...za mě doporučuji všem. Mám i kontakt na paní přímo z hotelu kdybys chtěla , udělá kalkulaci, vše zajistí. Měla jsem i míň nervů....
Odpovědět
My měli svatbu na farmě Prak nedaleko Českého Šternberka, kdyžtak mrkni do alba :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, my jsme od Prahy jen půl hodinky severně, na spojnici mezi Mělníkem a Mladou Boleslaví, z opačné strany u Kostelce nad Labem a Staré Boleslavi. Nějaké volné termíny máme, v případě zájmu mi prosím napište na mail. Budeme se těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. Termíny na léto máme ještě k dispozici.
Odpovědět
Profilova fotka
@monienn Moc Vám děkuji, určitě se podíváme😊
Odpovědět
Profilova fotka
@helenka293 Moc děkuji za Váši pomoc a o kontakt bych Vás určitě poprosila 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@luuula Děkuji, určitě se podívám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@modrymlyn Děkujeme za nabídku určitě se podíváme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@dolcevilla Moc děkuji rádi se podíváme 😊
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Modrý mlýn ...velké zklamaní ..znamá měla svatbu 2017 a cena za celý víkend 35tisic ,ted už chtějí 85tis, za jednu noc...bez pití a jídla ..je to opravdu dost,když si vezmu ,že jinde nám nabízejí prostor bez ničeho za 30tis taková svatba u Prahy výjde na 60 osob i s přespáním a jidlem na 120 tis...což budu uvažovat ,než dát za prostor na jeden den 85tis .
Odpovědět
@modrymlyn Máte to tam krásné ale za den dat 85 tisic mi prijde šílené za pronájem.
Odpovědět
Doporučuji Vehlovickou rozhlednu kousicek u Melnika :)
Odpovědět
@thomas21 omlouvam se ...berete vikend patek priprava ,sobota svatba a nedele konec ..ja nasel ctvrtek priprava.. .patek svatba,sobota dopijena ..nedele odjezd. ..
Odpovědět
Profilova fotka
@thomas21 Vážený pane Havrlante, ponechme stranou, že Modrý mlýn hodnotíte, aniž byste ho kdy osobně navštívil – podstatné je, že srovnáváte nesrovnatelné. V roce 2017, kdy u nás měla svatbu Vaše známá, byl Modrý mlýn v plenkách - v porovnání s letošním a příštím rokem je v ceně již zahrnuto mnohem víc vybavení a služeb, než o jakých se nám před třemi lety snilo – ať už je to nádobí a vybavení pro hostinu a raut, včetně pípy, grilů, lednic, je k dispozici komůrka pro novomanžele, prostory kuřáckého klubu, je zde mnohem více nábytku pro interiér i venek, v ceně jsou nůžkové stany, ozvučení pro obřad, nepřeberně dekorací od svatebních oblouků přes etažery ze štaflí, prken, bedýnky… V neposlední řadě je v ceně i naše práce - technická produkce, která zahrnuje přípravy i vlastní technickou realizaci. To vše se před dvěma lety u nás objednávalo navíc. Zkraje roku 2017, kdy jsme sezónu zahajovali, se pronájmy domlouvaly v době, kdy u nás zuřila stavební rekonstrukce – máme dodnes obdiv ke všem našim snoubencům z prvního roku, kteří měli odvahu si několik měsíců před jejich velkým dnem objednat prostor, kde běhali zedníci s bouracími kladivy. I proto byla cena stanovena jako zaváděcí, níž, než jsou běžné relace. Od té doby se Modrý mlýn posunul dál – je mnohem větší zázemí, je hotové parkoviště pro 45 aut, jsou zde další zastřešené plochy. Píšete „referenci“, i když jste u nás vůbec nebyl – je to neseriózní pro diskutující zde na fóru. Kdybyste si od nás objednal službu a my ji neodvedli tak, jak bylo domluveno, tak bych se na Vašem místě zklamaná cítila oprávněně. Ale vy veřejně šíříte zklamání z toho, že jsme Vám zformulovali nabídku a ona se Vám nelíbila?! Dovolíme si poradit každému, kdo bude zvažovat různé nabídky a prostory – porovnejte podrobně, co v ceně je a co není, co Vás bude stát další náklady. Náš areál se dnes vyplatí spíše pro větší svatby – od 80 lidí výše (až do 200 lidí). Závěrem bychom chtěli poděkovat serveru BEREME SE za umožnění této odpovědi – velmi si vážíme toho, že nebylo třeba znovu platit prostor na tomto serveru. V našich začátcích jsme se dostali do povědomí také díky BEREME SE, nyní již aktivně neinzerujeme, přesto nám server umožnil zveřejnit tuto odpověď, děkujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
@thomas21 Přečtěte si prosím ještě jednou naši nabídku, kterou jsme Vám e-mailem zaslali 12. 8. 2019 - mimochodem, slušné by bylo nám zpětně odpovědět alespoň "děkuji, nemám zájem". Neodpověděl jste ani slovo, místo toho jste zvolil veřejný pranýř, šíříte zklamání z toho, že se Vám naše nabídka nelíbila. A navíc ještě napíšete nepravdu. V naší nabídce je totiž mimojiné napsáno, že pronájem našeho mlýna je na tři dny, nikoliv na den.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech

Odpověď na příspěvek od en_netka:

Zdravím Vás milé nevěsty, dostala jsem za úkol …
@en_netka ahojky. moc s mi líbí Paběnický mlýn. Je to uprostřed ČR, hodinka od Prahy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?