Místo svatby Praha a okolí. Doporučíte mi nějaké?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit nějaké místo pro krásnou svatbu v Praze nebo okolí. Buď něco, kde je všechno v jednom, nebo pěknou restauraci, kde by se dalo být vevnitř i venku. Nebo jestli někdo nevíte o nějakém místě, které se dá pronajmout a vše si tam udělat dle sebe nebo s pomocí cateringu... Jakékoliv náměty jsou vítány. Díky moc!!
Odpovědět
ahojky, my budeme mít obřad v praze ve viničním altánu na grébovce. Mrkni na jejich web, je tam opravdu krásně.-) mají tam i restauraci (vdávala se mi tam kamarádka a měli tam i hostinu) ale my budeme mít raut jinde takže o té restauraci moc nevím. Ale mrkni na webové stránky.-)
Odpovědět
@preclyk Prosím tě, já právě o tomhle místě také přemýšlím, ale pak nevím, kam se přesunout. Můžu se zeptat, kam se přesouváte vy? Pro mě by bylo ideální, kdyby se tam dalo i přespat... Moc dík za info :-)
Odpovědět
@alusak my se přesouváme qaž na Prahu 8 do Březiněvsi, restaurace Zelený Dvůr... je to sice daleko ale nás ta restaurace nadchla a žádnou jinou nechcem :-D a je u toho i penzion.-)
Odpovědět
@preclyk No ta teda vypadá hrozně moc krásně, ale je to teda fakt kus cesty :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?