Místo svatby - jižní, střední Čechy, vše na jednom místě

Máte tip?
Odpovědět
Ahojda, my mame v Penzionu Myskuv Mlyn, okres Pribram...:-) najdi si na netu , maji tam furu fotecek...
Odpovědět
Profilova fotka
Mě napadá tento statek: http://www.beremese.cz/catalog/vendor...
Odpovědět
Profilova fotka
@nicol22 Mám tip na několik krásným míst. Stačí napsat do zpráv a domluvíme se.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý večer: Penzion Liškův Mlýn u Orlíku, Penzion Kraus u ČB, Penzion U Černého Čápa...možná si ještě vzpomenu na další, ale tyto mě napadly hned :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě napadá snad jen Green Valley - info zde na stránkách: http://www.beremese.cz/catalog/vendor... nebo na našem webu. A máme již opravdu pár posledních volných termínů... Díky honza kuklík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na našem statku v jižních Čechách najdete vše pro svatbu na jednom místě. Již jsme zde byli zmíněni ostatními, ale vždy doporučujeme prohlídku místa osobně, takže v případě Vašeho zájmu se budeme těšit na Vaši návštěvu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme ve středních Čechách, směrem na Mladou Boleslav. K dispozici máme kapli - i pro civilní obřad nebo pořádáme svatby v zámeckém parku, venkovní i vnitřní prostory pro hostinu, ubytování. Vše řešíme velmi individuálně a rádi Vás u nás uvítáme na nazávazné schůzce. Hezký den!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Jednoznačně Zámek Mitrowicz!!! Měli jsme tam svatbu tento víkend a vše bylo úplně pohádkové, ani se mi tomu nechce věřit. Psala jsem už jinam do diskuze detailní popis, takže zde jen krátce - celý areál byl uzavřený pouze pro nás. Civilní obřad jsme měli v překrásné velké kapli, oběd v nádherném slavnostním sálu a večerní zábavu v přízemí v moderním sálu. Vše na jednom místě, bez přejezdů a hlavně - pan provozní a všichni lidé spojení se zámkem jsou naprosto zlatí a ochotní lidé! Nemám slov :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Dobrý den :-), také jsme měli svatbu na zámku Mitrowicz. Obřad jsme měli civilní a konal se v zámecké zahradě. Oběd, který jsme měli zajištěný od budějovické restaurace byl výborný a byl v hlavním sále zámku. Večerní zábavu jsme se rozhodli uspořádat v přízemí, kde se nachází nová kuchyň a velmi hezký bar. Zámek velice doporučuji. Skvělý přístup zaměstnanců zámku mne ohromil.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?