Místo pro větší svatbu - vše komplet - ideálně venku, do 1 hod. od Prahy

Ahoj děvčata (případně chlapci :-) ), diskuzí sice mrak, ale každá máme trochu jinou představu, proto doufám, že se ta má bude shodovat s někým z Vás a dáte mi třeba nějaké užitečné tipy na místo konání naší veselice :-) Předběžně plánujeme na konec července 2018. Co bychom rádi? - Pěkné místo ve stylu farmy, venkovského stavení nebo zkrátka něčeho v hezké přírodě, ne uprostřed města / vesnice - kvůli soukromí a večerní hudbě. - Zvát budeme cca 100 hostů, myslím, že minimálně nás bude 80 - Chtěli bychom obřad někdy v odpoledních hodinách ( v případě počasí ideálně venku, ale není to podmínka), na který by plynule navazoval raut a grilovačka, nechceme klasickou hostinu, to bychom se s počtem hostů asi nedoplatili :-) Takže hledáme něco se vstřícnými majiteli, kteří nám pronajmou prostor, zařídí obřad, nádobí, atd., ale většinu jídla (sladké, jednohubky, atd.) a tvrdého alkoholu bychom si rádi pořešili sami, stejně tak hudbu. - Kapacita by měla být dostatečná, a to především ta venkovní - párty stany, lavice, ohniště, gril - Chtěli bychom mít možnost tam mít své dva malé pejsky jako plnohodnotné svatební hosty :-) - i proto ne někde v civilizaci, aby nám ti zmetci nezdrhli :-D Pokud Vás něco v tomto duchu napadá do maximálně 1 hod. autem od Prahy ( ideálně Praha-západ, ale není podmínkou), budu Vám vděčná za každý tip. x-)
Odpovědět
Ahoj, možná nějaký kemp, tábořiště, myslivna .. problém u mnoha farem a statků, které svatby dělají, bude totiž ten vlastní catering. Původně jsem taky chtěla jen vše své, ale vzdala jsem to.
Odpovědět
ahoj... Nu, neni to uplne tak, ze chceme mit sve vsechno, ale rozhodne - vzhledem k poctu hostu - nechceme davat tisicovku na hlavu jen za jidlo, to mi prijde fakt zbytecne a mam osobni zkusenost i s tim, ze takove ty neprilis opulentni svatby byvaji ty nejlepsi, takove ty venkovske :-)
Odpovědět
Vlastne mi mluvite z duse, hodne se mi libi spejchar v Dubci, jen sama budu s malym ditetem a chtela bych mit po ruce ubytko
Odpovědět
To jsem moc rada, ze ma nekdo stejne predstavy jako ja :-) vetsinou chteji lide romantickou svatbu na zamku, ale me to nejak netahne, radeji bych fakt neco, kde si lidi vecer posedaji v dzinach na lavice, deky, k ohnisti, dojdou si pro gulas nebo nejake dobrutky ke stolu venku, pivko a vino dostanou v hospode a panaky bude rozlejvat nekdo z najatejch znamejch barmanu venku a bude :-)
Odpovědět
Podívejte se na Trojanův mlýn.
Odpovědět
Takze pro Vasi informaci, pokud byste take planovali neco na statku, me prvni tipy nedopadly valne - Penzion Hulin je pro pristi cerven - srpen jiz plne obsazen, statek Vletice chce za pronajem 80.000
Odpovědět
Profilova fotka
@terkaw stejne tak statek Na Strance je plny dle jejich webu.. me na dotaz Vletice rekli, minimalni utrata 250 tis. (????????)...a Trojanuv mlyn se mi libil ale ve svatebnim na Toitoi?? To neee...prohlidla jsem snad uplne vse a jelikoz to chci u vody, zatim sem bohuzel nic nenašla..
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit svatbu v Agropenzionu u Bartousku... okr. Kladno. Nesplnuje to mozna uplne vse, ale za podivani to asi stoji. Muzes si tam vzit svuj catering i svoje piti atd... platis jen za pronajem cca 30.000,- Kc bez DPH ( vcetne ubytovani cca 35 hostu) Hodne stesti s hledanim!
Odpovědět
cherbara : a kde by to melo plus minus byt? Napada me, ze hodne svateb se dela tady kousek od nas v Penzionu Novy Rybnik u Oboriste ( od Prahy cca 40 minut autem, mozna ani ne), tam chodime na jidlo, vari tam vytecne, ale je ti drazsi... Nicmene krasnej areal kolem a velikej rybnik, jsou tam na pujceni i lodicky, aj.
Odpovědět
Gabi - nu, to nevypada zle, radeji bych tedy neco bliz bydlistim, ale kdyz nebude ta moznost, tak tenhle tip je fajn, dekuju za nej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak myslim, ze my jsem to meli uplne stejne, jen nas bylo 50 a ne 100, ale to se v pohode vejde. Krasny misto v Plzni ( jsme pha-zapad a rodina po cele CR, nikdo nebyl mistni) obrad jsme meli v pul 5 odpo, raut, hudbu, vyzdobu jsme si zarizovali sami. Tvrdej samozrejme taky. Mrkni se na autokemp Ostende u rybniku Bolevák. My byli spokojení ;-)
Odpovědět
Tak to by se ti mohl líbit Modrý mlýn :)
Odpovědět
Článek se načítá
Byla jsem na svatbe v Zapech u Brandysa nad Labem - skvele misto, z Prahy v pohode dostupnost. Presny nazev nevim, ale vic takovych mist tam nebude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kudrli Statek Na Stránce :-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, přečetl jsem si Vaše požadavky a vše, co tam píšete Vám můžeme nabídnout 8-) Farama Heroutice(doporučuji vyhledat na google mapách Farma Heroutice, Heroutice 1) je 45 km od Prahy v regionu Benešovska, 2 km od města Neveklov. Náš statek je prakticky samota a rodinná jezdecká farma s dlouholetou tradicí bezprostředně u lesa, rybníka a zároveň u málo frekventované silnice tedy s velmi dobrou dostupností.. Součástí areálu je penzion, restaurace a k ní bezprostředně přistavěný velkokapacitní přístřešek s kapacitou až 100 hostů včetně baru, tanečního parketu, místa pro velkou kapelu a místa pro raut. K dispozici je i ohniště a rozsáhlá zahrada, s kterou hraničí les.. fantazii se u nás meze nekladou, takže jen za pronájem prostor si můžete vše zrealizovat po svém(raut, alkohol, hudba samozřejmě bez omezení času, atd.), žádný "čekaut"z penzionu :-) klidně můžete u nás strávit i celý svatební víkend a užít si dokonalou pohodu bez hranic ;-) v případě zájmu se podívejte na náš profil na této stránce nebo si klikněte dolu na náš facebook SVATBY NA FARMĚ( jsou tam foto všech prostor, hlavně v reálu vypadají ještě lépe :-) ) a neváhejte nás kontaktovat nejlépe na uvedeném t. č. a úplně nejlépe osobní prohlídkou farmy.. u nás je vždy otevřeno 8-) s pozdravem Lukáš Ferenc- Farma Heroutice
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@terkaw tak se k nám přijeďte podívat ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?