Místo pro svatební hostinu - Brandýs nad Labem a okolí

Ahoj, chtěla bych poprosit - máte někdo dobrou zkušenost s nějakou restaurací/hospodou/jinými prostory, kde by se v Brandýse a nejbližším okolí dala uspořádat svatební hostina a posléze i večerní raut a zábava? Na hostinu nás bude cca 40, večer počítám tak 60 lidí. Kromě těch lidí se tam musí vejít i taneční parket a živá hudba... Děkuji za jakýkoliv tip, mně už nápady došly.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pokud nejste nároční a chcete spíš kategorie "levné" a hodně místa, určitě se obraťte na kemp Kačer, Dřísy u Ovčár. Můžete si vše přivést, ale samozřejmě i zařídit. My jsme měli prasátko, řízky, sladké, víno jsme si přivezli. Ale je možné si domluvit i jejich jídlo, my jsme měli obložené talíře + guláš a jen se zaprášilo. Čepovali jsem u nich pivo, ale i to jsme mohli zvolit vlastní, půjčí pípu, zajistí přivezení sudu. Záleží na domluvě. Řekla bych, že je to prostor místo vlastní zahrady, je možné zamluvit ubytování v jednoduchých, ale čistých chatkách, sociálky společné. V kempu nikoho nerušíte, koupání v pískovně za plotem. My jsme tancovali přímo u ohně na trávě, děti do tmy hrály fotbal. Ale pořádají se tam i motorkářské srazy s obrovským počtem lidí, podium atd. Mrkněte na můj fotblok, příp. otázky zodpovím.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj hledala jsem v podobnem okruhu a nakonec jsme vybrali hotel Čertousy, horni pocernice. obrad, hostinu i vecerni raut jsme meli na jednom miste.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?