Misto pro svatbu s detmi v okoli Prahy/Stredocesky kraj?

Ahoj holky a budouci nevesty, potrebuju poradit misto pro svatbu pro cca 60 hostu + asi tak 20 deti ve veku od 1roku do 10let v okoli Prahy/Stredocesky kraj. Nejlepe vse na jednom miste (obrad, obed a vecerni raut). Budu tam mit i dve vlastni dcerky, starsi bude 3.5let a mladsi neco pres rok. Planujeme svatbu na zari 2015. Hlavne tam musi byt dostatecne velky vnitri prostor pro hostinu, moznost ubytovani pro cca 40lidi (rodina + rodiny s detmi) a taky bezpecne pro deti, nejlepe s nejakym venkovnim hristatkem, nebo alespon mensi zahradou, kam muzem dat detem nejaky veci na hrani atd. Mate nektera zkusenosti s takhle velkou svatbou a tolika detmi na svatbe? Je to sileny, kdyz uz se mi neco libi, tak je tam bud nejaky rybnik moc blizko, nebo silnice... Nechci celou svatbu trnout, kde mi jaky ditko at moje nebo kamaradu skonci ve vode nebo pod autem. Prosim poradte. Dekuju za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout naše prostory. Máme restauraci s penzionem 4km od hranice Prahy 5, v obci Jinočany. Myslím, že pro Váš počet hostů, by to bylo ideální. Máme dvůr, i zahradu, vše oplocené vysokým plotem :-) Pro tolik dětí by bylo vhodné vzít i nějaký babysitting, ab dětičky zabavil, případně pohlídal, a rodiče se mohli bavit. Prohlédněte naše fotky, nebo krátké video na našem profilu, snadno si tak vytvoříte představu o našich prostorách. Nejlepší je ale jistě osobní schůzka. Neměli by jste čas tento víkend? Ráda Vás osobně provedu, příp. vytvořím kalkulaci na míru. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů a hlavně bez obav o potomky, protože naše zahrádka je na pomezí parku a je oplocená ze všech stran. Můžeme zajistit obřad na zahrádce, hostinu i raut až pro 200 osob a večerní zábavu spojenou například s grilováním. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud Vás tento stručný souhrn zaujal, ráda Vám pošlu naši nabídku svatebního menu, abyste si mohla udělat představu o cenách. Pěkný den.
Odpovědět
Dobrý den, dovoluji si vám doporučit náš hotel. Všechno co požadujete jsme schopni splnit . Máme zahradu s trampolínou a malým ZOO koutkem. Letní terasu a velký sál s tanečním parketem. Ubytování není problém. Náš hotel má kapacitu 50 lůžek. obřady pořádáme v nedalekém malebném zámeckém parku. Podívejte se na náš profil. Budu se na vás moc těšit . S pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lenzik Nekoukala jsi na hotel čertousy v hornich pocernicich? Nam se tam libilo a je to velky areal a jsou tam ochotni :-)
Odpovědět
Za mě doporučuji Penzion Na kopečku u Křince. Měli jsme tam svatbu tento rok a jídlo vynikající, krásné prostředí, velmi klidné místo (vesnička s cca 50ti obyvateli), všechno nově vybudované, mladý personál, vše proběhlo podle našich představ. Dětí jsme měli cca 12 a budují tam teď velké dětské hřiště, mají dětský koutek a když je hezky, děti si mohou hrát venku. Jelikož je to malá vesnička, nestává se, že by tam jezdilo mnoho aut, penzion je schovaný na kraji vesnice :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tvrz Třebotov, Chateau Mcely, Green club Tursko, LaPark Kladno
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, od tohoto roku navazujeme na tradici svateb ve Vleticích jako noví provozovatelé. Máme poslední volné termíny. Sami jsme zde měli nezapomenutelnou svatbu v roce 2013. Odpovědi na Vaše otázky najdete na webu, případně nám neváhejte napsat na mail. Těšíme se na Vás.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?