Místo pro svatbu - Jaškovská krčma v Těrlicku

Ahoj, příští rok plánujeme svatbu. Po zkušenosti s Jaškovskou krčmou v Těrlicku je tohle místo pro nás jedničkou. Mám pouze trochu obavy s prostorem...Bude nás asi 50 a chtěla bych se zeptat, zda-li tam někdo svatbu měl s podobným počtem hostů a jestli se vlezla i v pohodě hudba. Obávám se, aby byl prostor pro tanec....Děkuji :)
Odpovědět
@katkaaj ahooj, taky jsme to tam chtěli...akorát nás bude něco přes 50 a nelíbilo se nám, že by to bylo vše rozdělené. Nahoře v sále by byla hostina a naproti v té místnosti hudba, pač by se to tam jinak nevlezlo. A my jsme to chtěli mít pohormadě. Pak nám dali ještě jeden blbý návrh a to že v hlavním sále by byla hudba a hostina a ve do vedlejší místnosti by jsme šoupli kamarády, kteří příjdou až večer...to nám přišlo strašně hloupé, pozvané hosty šoupnout někam jinam...
Odpovědět
zuz34: my tam měli nedávno rodinnou oslavu bylo něco přes 30 lidi a co se týkalo hudby tak byl jeden pán a i tak mi přišlo, že toho prostoru nebylo tolik... teď bude lidí ještě víc, hudbu bych chtěla o více členech a rozhodně to chci v jednom prostoru. Můžu se zeptat, co jste nakonec vybrali?
Odpovědět
@katkaaj máme to v dělnickém domě v horní suché:) krásný velký prostor:) v jaškovské to není opravdu velké, max. na nějakou menší svatbu:)
Odpovědět
Já v Jaškovské jednou na svatbě byla...je to tam pěkné, ale 50 lidí mi příjde moc no..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
My sme si zarezervovali Krčmu, ale nějak nám záhadně přibylo hostů z 45 na číslo 60 :( :( a mě se moc nechce rušit rezervace a hledat nové místo, mám jí moc ráda.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
OBNOVUJI FÓRUM pro budoucí nevěsty, které s partnerem ještě tápou po místu konání svatebního obřadu a hostiny. V Jaškovské krčmě jsme měli svatbu minulou sobotu 9. 7. 2016 a musím vychválit až do nebes :). Vše bylo na jedničku s hvězdičkou, pan provozní je naprostý profík, člověk na svém místě. Komunikace zcela bezproblémová, jak telefonická, tak na mailu - odpovídal prakticky obratem. Nebyli jsme nikterak nároční snoubenci, výzdobu jsme nechali kompletně na personálu a byla velice vkusná a povedená, neměnila bych nic - holt léta praxe ;-). S pomocí pana provozního jsme dali dohromady svatební menu a on sám již vymyslel opravdu BOHATÝ svatební raut na večer :). Jediné co jsem si jakožto milovnice ryb poručila, byl losos - z toho jsem ale stejně neviděla ani kousek, poněvadž zmizel hned jako první :). GASTRONOMIE tohoto podniku je na špičkové úrovni! Na svatbě jsme měli dva vynikající kuchaře (jako hosty) a chválili a chválili. Jídla se tedy rozhodně, milé nevěsty, nebojte! Budete spokojené :)! OBŘAD - jsme měli venku na paloučku u krčmy. Krásná květinová výzdoba, krásný altán, opět skvěle připravený pan provozní jakožto DJ svatebních melodií námi vybraných :). UBYTOVÁNÍ - ve vedlejší budově u krčmy. Všichni hosté byli nadmíru spokojení, hezké čisté pokoje, výhled na přehradu, paráda ;-). Za mne a manžela tedy tento podnik vřele doporučuji :)! Budeme se tam rádi vracet a první výročí svatby oslavíme jedině tam :)!
Odpovědět
@zaneli Mohla bych se zeptat na více info o ceně atd? Chceme tam jet příští týden, ale alespoň pro představu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Taky tam budeme mít obřad i hostinu příští rok. Termíny jsou opravdu plné - náš plánovaný termín bohužel nevyšel, ale neva :) moc se tam těšíme ! ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
@zaneli Mohla bych poprosit o cenik?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?