Místo pro svatbu - Hradecko, Rychnovsko, Pardubicko

Ahoj holky. Obracím se na Vás s prosbou o pomoc. Co se svateb týče, byla jsem na jedné jediné, čili absolutně bez zkušeností. A už i na mě dojde :) ... Sháníme místo pro svatbu, ideálně v okolí Hradce Králové, tak do 20km (nebo i dál, když to bude stát za to), nejlépe směrem na Kostelec (druhá část rodiny) ale není to podmínka. Zatím jsme koukali na různé zámky (od Častolek třeba až po Chlumec), ale když o tom tak přemýšlím, radši bych něco míň okázalého, víc "rodinného", jestli mi rozumíte. Sháníme místo, které pro nás bude speciální. Obřad může být klidně jinde, než hostina a ubytování. Ale hostinu s ubytováním bych si přála na jednom místě, někde, kde je klid (srub, skanzen, statek třeba...) Nehledám kulturák, ani hospodu, ani nic hlučného. Představu výzdoby bych už i měla :D ale nemůžu k té představě najít vhodné místo a vhodný interiér. Chtěla bych klidnou svatbu, jemnou ale zábavnou, na příjemném místě. Nemáte prosím některá rady, tipy, zkušenosti? Budu všem moc vděčná :) PS: vím, že podobných témat tu je hromada, a tak se omlouvám za další. Jen to chci mít na jedné hromádce :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, sestřenka se vdávala ve Skanzenu v Krňovicích, myslím si, že ideální místo, asi 100m je moc pěkný penzionek, fakt je to tam krásné...:-) a prý i cenově přijatelné :-) krnovice.cz
Odpovědět
Jo, ten se mi taky líbí, ideální místo. Ale to je právě to místo, kde se odehrávala ta jediná svatba, které jsem se účastnila, měla ji tam švagrová :D A já se nechci opičit :-N Ale děkuju ti :)
Odpovědět
Na obřad doporučuji Mariánský kostelík v Opočně - je odsvěcený, dělají se tam civilní obřady a je tam fakt krásně. A s místní matrikářkou byla skvělá domluva, je ochotná a se vším poradila.
Odpovědět
Kostelík vypadá docela hezky :) Mohl by to být i nějaký zámeček, mlýn... Teď měla jedna známá svatbu ve mlýně a ač jsem neviděla fotky, znělo to nádherně... Víte, ideální místo bych viděla někde právě na půli cesty kostelec a hradec... nějakou osadu... páni, já věděla, že to bude hrozný to plánování a vymejšlení :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?