Místo na venkovní svatbu-okolí Vyškova

Profilova fotka
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli někdo ví o nějakém pěkném místě v okolí Vyškova (do 35 km), kde bychom mohli uskutečnit naše svatební představy.. Chtěli bychom obřad i svatbu venku nebo v nějaké stodole, na statku apod. Žádná radnice a následně restaurace, ale obřad pod širým nebem a následná hostina třeba pod party stanem, pergolou s rautem, opékáním selete a čepováním piva, ovšem vše v takovém tom svátečním stylu :-) Pokud to bude ve větší vzdálenosti-přes 20 km, tak nejspíš i s ubytováním. O Allvetu a Nemojanským mlýně vím, ani jedno se mi nelíbí.. Něco, kde nejsou 3 svatby zároveň, a kde je trošku větší soukromí a je to osobnější. Všem moc děkuji za rady a tipy :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@brambora28 Záleží, kolik máte v plánu svatebních hostů, ale za nás jednoznačně doporučuji Penzion Starý Pivovar ve Křtinách, úžasné místo s atmosférou a ještě úžasnější paní majitelkou, která se ve všem snaží vyjít vstříc. Akorát k ubytování jsou pouze 3 4lůžkové pokoje, jinak penzion vše výše zmíněné splňuje:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty hosty jsem zapomnela napsat, ale bude to snad do 50 ;-)
Odpovědět
@brambora28 tak to by jste se tam asi vešli, nás bylo na oběd 32 a večer skoro 60, ale měli jsme pěkné počasí, tak se hosté rozptýlili různě po dvoře/zahradě/pergole/stanu.. ve stanu jsou ale ohřívací plynové lampy, takže se v nepřízni počasí dá sedět i tam, protože místnost kde byla hostina není příliš velká.
Odpovědět
my máme mýt svatbu v Sloupskošošůvských jeskyní. Byla jsem tam už na jedné svatbě a byla tam krásná atmosféra + nádherný svatební fotky k tomu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?