Místo na venkovní svatbu mezi Vysočinou a jižními Čechami

Profilova fotka
Ahoj ... jmenuju se Jana a potřebovala bych poradit míst na svatbu. Žiju na hranici mezi Vysočinou a Jižními Ćechy. Ráda bych venkovní svatbu. Nejlépe nějaký penzion nbeo statek. Poraďte. Budu za to moc ráda ... Děkuju. Mějte se krásně .. páček
Odpovědět
Ahoj, právě jsem skoukla úžasné album: podívej se na alba nevěsty danidanikdanicek - má tam místa ke svatbě i s fotkama - fakt super inspirace :-)
Odpovědět
@rasounek Krásný večer Jani, pokud mohu mluvit svým jmenem, tak jelikoz jsem zde nove a fotografii na profilu mám vloženo jen několik, tak určitě koukni na nás web. Jsme statek v jižních Čechách a disponujeme jak venkovní, tak vnitrni restauraci, tudíž se jako nevěsta nemusíte trápit, zda bude hezky či nikoliv. Zpravidla nám vždy sviti sluníčko. Nacházíme se na jihu u Českých Budějovic. Na všem je mozne se domluvit. Nekolik nevěst z portalu beremese.cz oslavilo svůj vysněný den u nás, tak pevne věřím ze naplnime tve predstavy.
Odpovědět
Profilova fotka
"Samota U Houpacího koně u Tábora" "Penzion Liškův mlýn u Orlíka" "Penzion Kraus u ČB" V prvních dvou jsem již fotila, můžete mrknout ke mně na web pro inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se podívat na Statek Újezd, je to u Klatov.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?