Místo na svatbu v okolí Hradce Králové (Třebechovice, častolovice, Kostelec, Rychnov......)?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte nějaký tip na svatbu v lokalitě Hradec Králové, případně směr Rychnov nad Kněžnou? Představovala bych si venkovní svatbu (vše na jednom místě). Ideálně, kde dovolí, abychom si výzdobu udělali sami a kde bychom si třeba mohli dovést vlastní pití, případně cukroví (abychom ušetřili, náš rozpočet není příliš velký :-))
Odpovědět
Co skanzen v Krňovicích?
Odpovědět
Ahojky, ja jsem prave dnes zalozila diskuzi ohledne Hotelu na Farme, ktery je v Chotovicich. Vcera jsme tam byli, svatba by sla na terase, tak hledam, zda ma nekdo zkusenosti a jake. Je to tam ale pomerne nove, od dubna, tak asi moc recenzi nebude...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky krásný venkovní obřad je za rychnovem nad kněžnou je to lukavice je to tam přenadherne je to takový penzionek http://www.malytexas.cz/fotogalerie.htm
Odpovědět
už jsem tu někiomu doporučovala Podstránský mlýn. tam se mi to dost líbilo. fajn prostředí, finančně ok. jen byste nemohli mít svoje pití. z toho tam jsou právě živý, za pronájem se nic neplatí, mám dojem. takže jen to jídlo a pití. ale tak třeba panáky by si beztak hosti platili sami:) docela se mi líbí kosteleckej park a možná je to pěkný i uvnitř zámku. nebo zahrada v potštejně. ale ani nevim, jesi tam je možnost mít to se vším všudy , nicméně vim, že v tom podstránským mlejně je místo jak na obřad, tak na pařbu, což je dle mě idální:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, z vlastní zkušenosti Vám mohu doporučit Chatu na Vyhlídce ve Vamberku. Dále je strašně super Kozí chlívek v Deštném v Orl. horách, Penzion Podhorní mlýn v Kostelci nebo již zmíněný Podstránský mlýn u Lična :) S pozdravem Katka B.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?