Místo na svatbu v BOHO stylu

Profilova fotka
Ahoj holky, náš termín svatby je 16.9.2017, ale už tedˇ je vše buď obsazené nebo šíleně drahé. Náš rozpočet by měl být do 150 000 za vše. Počítáme s 50 hosty a ubytování alespoň pro blízkou rodinu. Svatba by se měla konat Střední čechy, Jižní čechy nebo vysočina. Představuji si vše na jednom místě někde uprostřed přírody...Nic okázalého, prostě oslavit naší lásku v přírodním stylu... :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Co statek Vletice ? ja tam poptavala.. a myslím..že jen za pronájem toho statku chtějí cca 60 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Vletice jsme už zkoušeli a napsali nám, že mají plno...nabídli nám úplně jiný termín, který byl ale na pátek s tím, že v sobotu ráno bude nová svatba... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Moc se mi líbil letos Mlýn Davídkov..
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, mlýn Davídkov je náádherný, ale příliš drahý...chtěli jen za raut se slavnostním obědem pro 50lidí 99 000...a to se mi zdá strasně moooc :-. :-. :-.
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.klokockuvmlyn.cz/index.php... statek Blažejovice? http://kloubek.com/statek-kloubek_1.html
Odpovědět
V jižních Čechách je statek Boží oko.. Vesnice Malé Chrášťany.. Platí se pronájem, myslím, že 60000,-, ale je to za pronájem a ubytování na celý víkend..
Odpovědět
A Ekofarma Chrášťany, v Horních Chrášťanech.. Pokud budeš mít zájem, můžu ti přeposlat bližší info na mail nebo do zprávy.. Něco málo jsme si u nich zjišťovali..
Odpovědět
Profilova fotka
Bzuck budu moc ráda když mi přepošleš bližší info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Statek Blažejovice je obsazený, od Klokočkova mlýna čekáme na odezvu a Boží Oko je opravdu náádhernéé místo..hned posílám nabídku..snad se ozvou :-)
Odpovědět
Zkuste Liškův Mlyn. Milý majitel, výborná kuchyně, super ubytování. Dcera se tam vdávala taky v září :-)
Odpovědět
Ahoj, zkus Zbraslavice - mlyn Pancava :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ted nově Dvůr Perlová voda. Zkuste. Myslím že tam by plno mít nemuseli.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Určitě mrknu, děkuji moc...snad konečně narazíme na něco co nám bude vyhovovat..a budou mít místo.. :-) ;-) ;-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@weru_nka Zkuste se ještě podívat na Stanský mlýn, je to také v přírodě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Líbí se nám třeba Zbraslavská myslivna....máte s mí někdo zkušenost?
Odpovědět
Mlyn Davidkov, Benice, Zamecek Klokocov, Vigvam (ale komunikace je spatna), Klokockuv mlyn a pak Samota u houpaciho kone
Odpovědět
@weru_nka Na Zbraslavské myslivně jsem byla na svatbě kamarádovi letos v květnu a prostředí je to velmi krásné i když trochu zaneřáděné, ale není divu, když je tam tolik svateb. Moc se mi tam líbilo a původně jsem tam chtěla svatbu i já, šli jsme na prohlídku vše probrali s ochotnou paní, která nás tam provedla i majitel nám pověděl pár věcí. Ale vše ztroskotalo na jejich velmi pomalé komunikaci. Takže to s nimi chce trpělivost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita Samota u houpacího koně byla můj úplně největší favorit...bohužel mají vše už obsazené na rok a půl dopředu.. :-( no není se čemu divit...je to opravdu krásné místo
Odpovědět
@weru_nka zkus Zamecek Klokocov je uzasny, kdyby nebyl tak daleko, jdeme do nej, nadherne misto :-)
Odpovědět
@weru_nka Mám ještě tip pro svatbu na vysočině. Salaš Hájek. Farma na samotě, kde nebudete nikoho rušit, snad kromě ovcí a krav :-) krásná stylová restaurace s dobrými jídly, majitelé příjemní. Dá se tam ubytovat několik hostů, obřad lze mít přímo na místě, na zahradě u jezírka. Akorát nevím, kolik si za svatbu říkají. My jsme tam byli na dovolené a moc se nám tam líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita @weru_nka Jedna nevěsta tu před časem nabízela přenechání termínu v Zámečku Klokočov (dalo by se asi dohledat ve foru), ale nevím, zda to ještě je aktuální.
Odpovědět
@svatbaspribehem to jsem byla ja, termin jsme zrusila a uz je pty zabrany
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita No tak vidíte :-)
Odpovědět
Ahoj, nepřenecha prosím někdo aktuálně zámek Klokocov? Prosíme také o dobrou radu statek , stodola na Vysočině?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@bzuck Mohla bych poprosit o blizsi info k ekofarme a jejich cenam? :-)
Odpovědět
@simca183 Tohle je jejich návrh z června 2016: -pronájem penzionu a celého areálu : . . .15.000,-Kč -ubytování osoba/noc: . . .500,-Kč (kapacita pro 29 osoba na penzionu) -raut pro 40 osob: . .. . . . .. 200,-Kč/osoba -prase na rožni: . . ... .. . . .. 6.000,-Kč Cenu za pití nelze stanovit. Záleží dle konzumu. Jinak my nakonec měli svatbu v Aspeře v Plástovicích a mohu doporučit ;-) měli jsme tak necelých 50 lidí, oběd, raut k večeři, alko a nealko, co jsme chtěli a stálo nás to 55000,-. S manželem jsme tam spali od pátku do neděle, od čtvrtka jsme si tam mohli připravovat, co jsme potřebovali, jednání fajn :-) pronájem se neplatil, celý statek byl k dispozici..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@bzuck Ahojky, přemýšlíme o svatbě na Ekofarmě v Horních Chrášťanech. Chtěla jsem tě poprosit, jestli máš o místu nějaké bližší info? Moc moc předem děkuji:)
Odpovědět
Ahoj.. My jsme tam nakonec svatbu neměli, brali jsme se v Plástovicích, jak píšu v příspěvku výše.. Tam. Jsme neměli víceméně ani jeden problém, jen drobnosti.. Nicméně jsem letos na ecofarmě byla, je to tam moc hezké.. Upravené, pěkně prostředí, dobré vlastní pivo :-D myslím si, že nešlápnete vedle.. Ale co se týče svatby a vlastní zkušenosti, tak to bohužel nemůžu přímo sloužit..
Odpovědět
@bzuck Ahoj, my mame termin pristi rok zamluveny v Plastovicich, ale pan Janak od cervence nekomunikuje a rezervacni smlouvu doted neposlal. Meli jste s nim nejaky problem s komunikaci, nebo ceho se drobnosti tykaly? A taky nam rekl 10.000 Kc za pronajem, ale chteli bychom tam spat den predem a samozrejme v den svatby, tak zda se to nevysplha na 30.000? Taky nam rikal o slecne, co tam zajistuje vyzdobu - vyuzili jste ji a za kolik pripadne? Omlouvam se za naval otazek, ale jak rikam, primo od zdroje se nam je zatim nepodarilo ziskat :-) Dekuju moc za info
Odpovědět
@simca183 Jo, ta komunikace s ním byla trošku horší, to je pravda.. My si zapikali statek rok dopředu a pak se docela dlouho nic nedělo.. Ale spíš jsme potom měli trošku problém s vytápěním stodoly, v pátek jsme se domluvili že nám tam dají topení z bomb (nevím, jak to nazvat, vypadalo to jako lampa a hřála :-D), ale dali je tam až při obědě, takze docela zima.. Ale jinak jsme problém neměli.. Co se týče pronájmu, my jsme nic neplatili, tak to možná změnili :-/ my jsme se vším všudy, pronájem byl myslím 5000,- za celý víkend a platili jsme jen pokoje které byly využity.. A taky jsme tam spali jen pátek a sobota a platili jsme jen to..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?