Misto na svatbu s ubytovanim pro hosty, Praha a okoli

Profilova fotka
Dobry den Planujeme a pritelem svatbu na pristi rok, rada bych neco v prirode, idealne nejaky statek co staveni u lesa. Radi bychom moznost ubytovani pro hosty vzhledem k tomu ze pritel je Anglican. Hledame v Praze ci blizkem okoli aby to pro zahranicni hosty nebylo moc cestovani. Dekuju za tipy 😊
Odpovědět
Farma Michael a nebo Horse Park Kamenný Dvůr, pro kolik lidi ubytovani?
Odpovědět
Profilova fotka
@carol582017 pocitam tak 50 lidi minimalne, mozna I vic. Nechceme zadny luxus.
Odpovědět
A ubytovat úplně všechny? Farma Michael má cca 60 lůžek, ale cenově to je hodně náročný. Horse Park má 11 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a finančně o něco přijatelnější, tuhle variantu jsme zvolili my.
Odpovědět
Profilova fotka
@carol582017 na tu Farmy jsem se take koukala ale to je mimo nas rozpocet. Podivam se na ten Horse Park, dekuju za radu 😊
Odpovědět
Horsepark pronájem: 45000 hostina: cca 2000/ osobu ubytování: 750/ noc+ snídaně PRO cca 50 hostů je 182 500 Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout prostory restaurace v malebné vesničce 4km za hranicí Prahy 5. K dispozici máte velký sál s tanečním prostorem, prosklenou pergolu, zahrádku se spoustou zeleně v uzavřeném dvoře a zahradu se svatebním altánem, kde si vyhrají i děti. Ubytování máme pro 35 osob a jsme jen kousek od letiště. Pronájem 0,-, hostina cca 1000?-/osoba, a ubytování 500,-/osoba.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme rodinný penzion v Křivoklátských lesích a rádi Vám nabídneme naše služby. Pokud by se Vám naše nabídka líbila,rádi zodpovíme veškeré dotazy a uděláme rozpočet.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?