Místo na svatbu pro cca 50 osob v Praze a okolí?

Ahoj, poradíte někdo místo na svatbu pro cca 50 osob Praha a okolí? Ideálně asi kombinace jak třeba zahrady tak i sálu na večer. Pokud možno i s přespáním. Díky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Také plánujeme svatbu v Green Valley. Jsem z Chotýšan a hodně mým známých zde měli svatbu a byli velmi spokojeni. Je to krásné prostředí v přírodě s velkou pergolou, restaurací i hotelem.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrknete k nam na stranky. Ve fotogalerii najdete inspiraci na mista pro svou svatbu.
Odpovědět
@zlaticko_01 podobných témat už je tu relativně hodně, stačí hledat a otevřít některé ze starších diskuzí ;-) http://www.beremese.cz/diskuse/na-sma... http://www.beremese.cz/diskuse/misto-... Jinak za sebe můžu doporučit zámek Berchtold nedaleko Říčan (to znamená od Prahy cca 20 km), je tam krásný park, dva sály (jak na obřad, tak na hostinu) a plus se tam dá ubytovat - ale jen asi 40 lidí.
Odpovědět
jukněte ke mně, kostelec nad černými lesy. ikdyz bych si nejspis vybrala neco jine vzhledem k potrebe levne ubytovat 70lidi a mit vse v miste to byl nadstandart. hostinu jsme meli v miste v pornajatem prostoru, muzete si vybrat ze dvou, vse zaridi mistni novy a v praze uz vyhlaseny pivovar nebo na jidlo muzete tam a na zamku jen prespat. obrady jsou v zamecke kapli, ktera je odsvecena, my meli kneze protoze ten den se neoodavalo, nicmene na druhou stranu byl zamek pro nas na cely den jen nas. jo a je to jeste na MHD takez prazsti jeli MHD :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Orlík můžu taky doporučit-švagrová měla obřad na Orlíku a svatbu v penzionu U Nováků v Kožlí. Paráda. My měli svatbu kousek od Sedlčan (Červený hrádek u Sedlčan) a oslavu pak v Liškově mlýně a to můžu doporučit všema deseti. A dá se tam dělat na zahradě i obřad a je to tam krásně romantické. Určitě to stojí za nakouknutí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jj, neni nad Liskuv Mlyn. Ja to rikam porad..:o)
Odpovědět
Dopočučuji Léta Páně, skvělý přístup, nádherný park i s rybníkem na focení, místnost jen pro svatebčany, lze udělat obřad přímo namístě, buď v parku nebo na takovém prostranství u kostela (to jsme měli my)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se přimlouvala ke KOstelci nad Černýnmi Lesy - pivovar, jako @romantika. Od příštího roku bude mít i pivovar svoje prostory na ubytování. Jsou milí a ochotní. My jsme se nakonec rozhodli pro zahradu, jelikož ženichovi rodiče bydlí kousek odtud, ale do té doby, co jsem s pivovarem jednala, tak to bylo super. A mimo jiné jídlo mi tam chutnalo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@denisaadavid já jsem překvapená, asi jsme měli smůlu, když jsme tam zrovna byli, ale nikdo si nás tam dvacet minut nevšímal, číšníci tam chodili, bloumali, neměli to podle mě pořádně rozdělené. Lidi okolo na jídlo čekali dlouho, stejně tak na placení.... A přitom to tam vypadá tak hezky...
Odpovědět
svatby se odehrávají v místnosti nahoře a k dispozici jsou speciální číšníci a holčiny na baru...bylo nás na hostině 45 a pak na večer přišlo dalších 40 lidí a obsluha byla naprosto dokonalá...nehledě na to, že s ničím neměli problém...já opravdu můžu jen doporučit...je fakt, že když zajdeš na jídlo, tak se občas čeká, ale je to tam tak krásné, že mi to nevadí, vždy je na co se dívat..:-) ono je problém, že zahrádka je velká a restaurace vevnitř taky, skoro vždy je plně obsazeno a nestihá podle mě kuchyně...ale přesto, že jsme strávili celý svatební den tam, tak jsme nepocítili žádné prodlevy, opravdu se o nás starala jiná skupina zaměstnanců, vyčleněná přímo na tu "svatební" místnost..
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, velice rád bych vám nabídl náš rodinný hotel . Svatby organizujeme již 20 let , takže o tom něco víme . Reference o nás naleznete na : http://www.beremese.cz/katalog/firma/... nebo http://www.beremese.cz/diskuse/misto-...
Odpovědět
dobrý den, všem moc děkuji za tipy - snad po Vánocích bude víc času na výběr toho nejlepšího :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu doporučit statek v Zápech. Je to cca 15 min po dálnici z Černého Mostu, k dispozici je velký sál ve staré stodole a zahrada. Viz www.nastrance.com a pár fotek ze sálu mám ve své fotogalerii. Přespání nabízí v přilehlých domcích.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?