Místo na svatbu Pardubicko - Chrudimsko

Profilova fotka
Přejeme příjemný večer :-) najde se někdo s typem na místečko, které by bylo naše vysněné? Budeme mít velkou svatbu s cca 135 lidí. Naše představy vzhledem k množství lidí jsou: pokud možno obřad, hostina, raut/noční zábava na jednom místě, pokud bude obřad jinde není to veliká překážka. 1 posun max. Možnost přespání na místě nebo v blízkém okolí. Veliký pozemek s možností dovezení skákacího hradu a dalších "atrakcí" pro děti. Příjemné prostředí plné zeleně. Svatbu plánujeme na letní měsíce a rádi by jsme, pokud počasí bude přát, sídlit převážně venku..tak aby byl pozemek dostatečně veliký. Vzhledem k velké většině dětí by jsme si představovali uzavřený objekt. Jelikož nás bude hodně určitě se nebudeme zlobit, když ceny budou příznivé :-N , dokážeme si představit, že vše budeme chystat sami a postačil by nám objekt k pronájmu. Celou svatbu přizpůsobujeme dětem, bude to pro ně takovej velkej dětskej den :-D Pro zatím jsme navštívili tyto objekty: Zámek Chroustovice - pokud nenajdeme jiné místo, svatbu budeme mít určitě tu Resort Siesta (Pardubice staré čívice)- Pěkné prostředí venku, nicméně vevnitř malé, cena vysoká (ale nemusíte se o nic starat, vše udělají za vás) Hostinec Obora (Trpišov) - krásné prostředí, pro nás malé (takový ten krásný staročeský styl a výborně vaří x-)) Restaurace a penzion na Hájence (Rabštejnská lhota) - krásné místo odříznuté od civilizace, pro nás bohužel malé a paní vedoucí dává nesmyslnou podmínku s min. utratou 75 000, také se o vše chtějí starat. Má vlastní floristku a svat. koordinátorku. Pro mě je to hodně svazující. Mám ráda, když si mohu vybral sama lidi se kterými chci spolupracovat. Statek Lhota pod Libcany - mají krásnou stodolu, celý statek pronajímají na celý víkend. Volá po boho stylu, nicméně nás odradil noční klid, který se přísně dodržuje ve 22:00 a sousedící nezajištěná firma, kde všude čouhalo železo... Pak se nám nabízejí Choltice, kde budeme ještě zjišťovat více informací Všem děkujeme za typy a doporučení :-)
Odpovědět
Ahoj, my hledali něco podobného, byla jsem zoufalá, protože nás všude vzhledem k množství lidí odmítali, nebo chtěli nehorázné peníze. Nakonec jsme našli pro nás to nejúžasnější místo. Jedná se o táborovou základnu Domino v Hluboké u Skutče. http://www.dominohluboka.cz/ Pokud Vám vyhovuje skromnější trampský styl, je to ideální varianta. Základna je mimo civilizaci, řádili jsme tři dny v kuse a nikomu to nevadilo. Majitelé jsou úžasní, ochotní, velice tolerantní a lidští, tj. když slyší svatba, nesnaží se z Vás sedřít kůži, ba naopak. Nic pro ně nebyl problém. Pronájem nás vyšel velice levně, a to jsme ubytovávali cca 80 hostů. Ubytování je buď v táborových chatičkách - děti budou mít zážitek - nebo pro rodiče atd. ve zděných domečkách. Je zde kuchyňské zázemí, ale kuchaře či raut si musíte obstarat sami. Okolo krásná příroda, klid, spousta místa i pro skákací hrad. My měli svatbu v kostele, ale myslím, že by nebyl problém si nachystat místečko přímo v areálu či okolí. Nevšimla jsem si tedy, kdy máte svatbu, my měli koncem června a byl to ideální termín, přes léto bývá základna obsazená tábory. Za nás to byla skvělá volba a doufám, že někdy budeme mít příležitost tam udělat nějakou další pěknou oslavu.
Odpovědět
Nevím jestli 135 lidí už není moc lidí, ale napadá mě ještě okolo Poličky: Penzion Na Bělisku Penzion Na Lukách
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, nevím v lokalitě o žádném statku, který by pojmul tolik lidí, ale napadají mě alternativy: Zámeček Klokočov (do 30 km od Chrudimi) - mají novou dřevostavbu, kam se vleze dost lidí. Nemají na stránkách žádné foto této své nové "stodoly", ale viděla jsem tam odsud pěkné svatební fotky: http://www.ondrejkaftan.cz/gallery/ga... (je třeba jet až skoro na konec). Kapacita ubytování by ale asi nebyla dost velká, takže stany? A potom je moc pěkné přírodní místo se skvělou kuchyní a ještě blíž Chrudimi Konferenční centrum Immanuel. Do jídelny se vejde jen cca 80 lidí, ale navrhují možnost postavení velkého párty stanu na jejich louce (je to opravdu velký areál). Na ubytování byste se vešli a je od skromných chatiček přes hotelové pokoje po luxusní roubenky. Ze zdejších nevěst tam měla svatbu třeba @luccido. Nízkonákladová možnost by byla zřejmě nějaká turistická základna, napadá mě třeba Středisko Naděje, ale to už je dál (asi 45 km od Chrudimi).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?