Místo na svatbu - Olomoucký kraj

Hezký den, s přítelem jsme začali plánovat svatbu a tak hledáme vhodné místo :-) představovali bychom si "vše na jednom místě" - obřad, i celou svatební hostinu. Prosím o nějaký typ na hotel s restaurací, nejlépe někde v přírodě, nějaké příjemné místečko :-) Pocházíme z okolí Hranic, takže čím blíže, tím lépe.. :-) díky za tipy
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, záleží i na penězích. Nádherné jsou: hotel Prachárna - obřad venku u rybníku, nebo v hotelovém předsálí a hostinu také tam - buď venku pod stany, nebo vevnitř - prostředí je nádherné!! cena vyšší (ale jak pro koho) :) Další místo: Gardenpark Olomouc (u Slavonína) - Svatba buď venku, nebo vevnitř, hostina přímo tam :) A poslední místo: Bývala fara Hnojice - vše tam Tohle jsou nádherná místa na svatbu, kde je vše při sobě. Ještě je krásné místo: Arboretum Horizont v Bystřici My se bereme letos v září a zvolili jsme hrad Šternberk a hostina v jedné restauraci ve Šternberku :) Snad jsem ti poradila - všechno je otázka peněz, ale pokud na to nehledíš, tak určitě si objeď první 3 místa :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucka1511 myslis Horizont v Bystrovanech u Olomouce? Tam jsme parkrat byli a moc se nam tam libilo. Akorat kvuli dluhum byl v drazbe a netusim, jak to tam ted funguje...
Odpovědět
Profilova fotka
jo, myslela jsem ten. Mně osobně taky nenadchnul, ale kamarádku jo. Že byl nebo je v dražbě jsem taky slyšela ... proto jsem ho dala na poslední místo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Prachárna i Gardenpark jsou krásné místa, napadá mě ještě Golf resort, Penzion u Bláhů v Dolanech nebo Penzion u Veterána ve Slatinicích. Asi Vám nezbude nic jiného než si udělat cestovatelský víkend a všechno si objet a povívat se osobně :-)
Odpovědět
Díky, spíš jsem právě potřebovala nějaké tipy, po čem koukat :-) a něco na stranu Rožnov p.R., Bystřice p.H. a tam? :-) díky za rady @lucka1511 @vrastilovapetra
Odpovědět
Hotel Fit Prerov
Odpovědět
Profilova fotka
@1karinka1 Tak tam tím směrem to neznám :-/ bohužel..
Odpovědět
@lucka1511 Nevadí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V tom případě co třeba Hotel Čarták před hotelem je veliká louka a zvonice
Odpovědět
@vrastilovapetra to už mi přijde moc daleko :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@1karinka1 Dobrý den, podívejte se prosím na náš profil v sekci Profesionálové, možná u nás najdete vše co hledáte emoticon ... Restaurace a penzion Fojtství, budeme se snažit, aby veškerá Vaše přání byla splněna!! Pěkný den Tomáš Sofka Fojtství
Odpovědět
http://www.mendel-rodnydum.vrazne.cz/ tam měl známý svatbu a vypadalo to parádně a nebo http://www.farmarska-basta.cz/, tam to měla kámoška nedávno, obřad u rybníku a celkově byli hrozně spokojeni
Odpovědět
Článek se načítá
@1karinka1 a co Hospoda ve stodole v Penčicích u Přerova? Kamaradka tam mela vsechno a byla moc spokojdna...koukni na stránky.
Odpovědět
@simona007 Nevím no, na tu jsem nečetla moc dobré recenze :-)
Odpovědět
a co fort v Křelově? nabízí tam i obřad i hostinu a i ubytko- sice ne přímo tam, ale mají smluvené hotely v okolí. nemáte zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadl Sluňákov v Horce nad Moravou. :) Tak taky bývají svatby a rezervace jsou hodně dopředu.
Odpovědět
@1karinka1 ano, taky jsem tu cetla hruzy....ale kamaradka se tam vdavala v cervnu a rikala ze vsechno ok....pan byl ochotny....na vsem se dalo domluvit... a uprimne na jidle te osidit nemuze protoze se predem dohodnes na cene za osobu a na piti te muzou osidit vsude....nikde nebudes mit jistotu ze tam neprihodili nejaky to pivo navic..... my to meli na Hotelu Fit v Prerove a velka spokojenost.
Odpovědět
My sme to mali priamo v Hranicich - Zamecky hotel Zlaty orel a maximalna spokojnost, vsetko bolo super, amli sme tam aj ubytovanie, takze vrelo doporucujem a radnica je hned oproti :-)
Odpovědět
@simona007 Ahoj, poslala bys mi, prosím, odkaz na web Hospody ve stodole v Penčicích u Přerova? Také jsem o nich četla samé špatné reference, ale párkrát jsem tam před lety byla a místo je to krásné. Díky.
Odpovědět
@zanah11 at mi to admini nesmazou.... wewewe tecka hospodavestodole tecka com
Odpovědět
@simona007 Děkuji :-)
Odpovědět
@simona007 Jejda, ale mě se to nenačítá :-( Žádné stránky to nenašlo. Funguje ti odkaz?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, organizaci svatebního dne včetně obřadu a ubytování v krásné přírodě Vám můžeme nabídnout v Golf Resortu Olomouc. Vše na jednom místě. Včetně ubytování a svatebního obřadu s mokrou i suchou variantou (velká zastřešená terasa nebo golfová travička u rybníku) nabízíme také bohatou hostinu z vlastní kuchyně a doprovodné hry pro svatebčany. Kontakt naleznete v mém profilu :-)
Odpovědět
@zanah11 ted jsem to zkousela a nic....asi maji nejakou chybu....
Odpovědět
@svatby_na_golfu dobrý den,kolik u vás stojí obřad i pronájem salónku? Budeme mít cca 55lidí.Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@masulka1967 Dobrý den, ráda Vám pošlu kompletní nabídkový list prostřednictvím mailu. Kontakt na mě je zuzana.hrabalova "zavináč" golfarea.cz. Budu se těšit na Vaši zprávu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Dobrý den, nabízíme nově stodolu s ubytováním pro konání svateb. Svatby od srpna 2021 Instagram: stodola_prost
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?