Místo na svatbu 3 v 1 - obřad, hostina, ubytování vše pro 110 osob

Zdravím, hledáme místo, kde bychom mohli uspořádat svatbu pro cca. 110 osob tak, aby se tam mohl konat obřad i hostina, a aby přímo v místě nebo v docházkové vzdálenosti byla možnost i všechny ubytovat. Vzhledem k tomu, že hosté budou z různých koutů republiky, tak nám na lokalitě příliš nezáleží. Líbil by se nám zámek, statek, zřícenina, horská chata, nebo nějaké hezké školící středisko v přírodě. Hosté si ubytování platí sami, a tak by cena za osobu neměla přesáhnout 600,-Kč/noc. Nevadí chatky, ale stavění stanů bychom se chtěli vyhnout. Za každou radu či návrh předem moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jestli Vám nevadí východní kout republiky, tak se zkuste mrknout na Park Hotel Vsemina. Prostředí pěkné, 110 lidi by se do sálu vejít mělo, ubytovat taky a když tam domluvíte celou svatbu, tak by cena taky nemel byt problém. Měli tam před 3 lety svatbu známi a všichni jsme si to užili (včetně krytého bazénu:) J+P Nejedli
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, krásné prostředí v zámku Dobříš, velký prostorný Zrcadlový sál, přímo láká ke svatebnímu veselý. Obřad lze uspořádat v rokovém sále, Zrcadlový sál je vhodný ke svatební hostině. Francouzská zahrada přímo u zámku pak láká k procházkám a svatebnímu fotografování, které lze uskutečnit i v honosném prostředí reprezentační části zámku. Ubytování lze pro rodinu zajistit přímo na zámku (do 600 Kč se bohužel nevejdeme, ale je to krása). V blízkosti je penzion Nový Rybník, kde lze ubytovat cca 65 osob. Více na našem webe - svatební obřady. Zavolejte nebo napište, ráda Vás provedu po svatebních místech. x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?