Místo na obřad, hostinu, s ubytováním - jižní Morava

Profilova fotka
Prosím, nemáte někdo typ na pěkné místo, se kterým máte třeba dobrou zkušenost - penzion, vinařství, hotel - aby tam šel udělat obřad, hostina a zároveň tam ubytovat hosty, v okolí Břeclavi, Velkých Pavlovic, Hustopečí, Židlochovic? Chtěli bychom svatbu stihnout ještě letos jaro, léto, začátek podzimu, i když už mám obavu, že je to asi nereálné s našimi požadavky a většina "lepších" míst už bude asi plně obsazena, ale za zkoušku nic nedáme. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lolusenka Dobrý den, vřele Vám můžu doporučit gurmánskou restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově u Hustopečí. Nádherné prostředí jihomoravských vinic, obřad můžete mít přímo v místě nebo poblíž (u kostela, vinice, mandloňový sad). Na všem se dá domluvit přímo s panem majitelem, který je velice vstřícný. Ubytování lze zajistit přímo vedle restaurace (v Kurdějově jsou 3 hotelové domy). Máme volné termíny, kontaktovat nás můžete zde do zpráv nebo na emailu zcela nezávazně (služeb naší agentury využít můžete a nemusíte emoticon. Volné termíny na sezonu 2017 ještě máme..Budeme se těšit!
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo nic...? vím, že je tady několik témat, přesto jsem doufala, že se najde někdo a poradí třeba něco méně známého, kde by se dala udělat svatba
Odpovědět
A v Brně? Tam bych věděla...
Odpovědět
Profilova fotka
Brno už je pro nás trochu z ruky, ale klidně napište, třeba kdyby to stálo za to, tak by se o tom dalo uvažovat :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?