Místo hostiny i s obřadem Zlínsko?

Prosím o radu ohledně nějakého pěkného místa kde by se dal uspořádat jak obřad tak i hostina. Bydlíme na Hradišťsku a neradi bychom aby naši hosté museli daleko dojíždět. Pokud byste věděli o něčem jako např. farma, stodola, vinice se sklepem a tak, budu ráda :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kolik budete mít lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Super je Jánoštík v Rožnově. Je to větší restaurace s ubytováním, chovají tam myslím koně. Navíc jsou v okolí krásná místa na focení (Horní a Dolní Paseky) :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Velice pěkný je prý areál pivovaru Vraník v Trnavě (http://www.pivovarvranik.cz/svatby-a-...). Osobně jsem tam nebyla, ale slyšela jsem z více stran chválu. Každopádně nevím, jestli to není pro Vás daleko.
Odpovědět
bude nás zhruba kolem 50, nechceme nijak velikou svatbu, spíše pro širší rodinu a nejbližší. O Vraníku jsem již slyšela, ale právě nevím jak s tou vzdáleností, každopádně o tom popřemýšlím, chce to určitě i vidět osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
A co skanzen na Modre u Velehradu. Nad skanzenem je krasny kostelik. Neni vysveceny takze jen pro civilni obrady a pod kostelem je hotel s restauraci a delaji tam i svatby...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?