Maximus Resort - dobré místo na svatbu?

Profilova fotka
Dobrý den, četla jsem si již hodně diskuzí zde, ale i tak, mohly bychom zhrnout výhody/nevýhody svatby v Maximusu v Brně u přehrady? Je stále ještě problém s matrikou v Bystrci? Co je třeba udělat jako první - při plánování svatby a na co nezapomenout? Jaká by byla cena svatby pro cca 40 lidí? S jídlem a pitím - večeře plus večerní raut... Co když se mi zdají fotky na FB ze svateb rochu kýčovité, je možné výzdobu trochu změnit? Jaká bude její cena? Děkuji za odpovědi a za jakýkoliv příspěvek. Věřím, že mi vše pomůže :-).
Odpovědět
Profilova fotka
My tam mame svadbu v auguste, cca 55 ludi. co sa tyka cien tak to este dohodnute nemame takze neviem ale co sa tyka vyzdoby chystam sa celu ju spravit sama vratane slavobrany pretoze pravdupovediac vela miest sa mi zdalo gycovych prave kvoli vyzdobe a je teda mozne spravit ju podla seba, ale bude ma to stat peniaze naviac (pouzity material). inak prostredie je velmi pekne, palouk je vazne dokonaly, tam budeme mat obrad a hostina bude kusok za paloukom pod pergolou ktora sa da uzatvarat. osobne sme si to boli pozriet a bol to jednoznacne top. je fakt ze si clovek za to viac zaplati. ale tak je to len raz :) a co sa matriky tyka tak to riesi priamo bystrc treba sa ist spytat tam...
Odpovědět
Profilova fotka
S matrikou jsou pořád problémy. Netýká se to jen Maxuimusu, ale všech ostatních hotelů u přehrady, které dělají i obřady. Je to tam velmi pěkné, a pokud Vám vyhovuje cena, tak není co řešit. Výzdobu nemusíte mít od nich. Můžete si udělat vlastní a nebo kontaktovat nějakou agenturu.
Odpovědět
Já jsem se byla podívat v Maximusu koncem února, pak jsme ale vybrali jiné místo. Svatební palouk a celkově prostředí mě ale moc nenadchlo, zdálo se mi hezčí na fotkách než v reálu. Co se týče cen za jídlo, tak to nebyl extrém, ale celkem mě překvapilo tuším 35 korun za džbánek kohoutkové vody. Prostředí sedí každému jiné, nejlepší je osobní návštěva. Na cenách jídla se většinou dá aspoň trochu smlouvat...
Odpovědět
Profilova fotka
V maximusu měla sestra svatbu a byla spokojená. Sice mě palouk taky kdovíjak nenadchl ale proč ne? Kdyžtak je tam i sluneční terasa. Obsluha a vše bylo v pořádku, jídlo dobré, ubytování supr, prostředí taky fajn, fotky z hotelu nádherné jediné co musím vytknout - jejich koordinátorka stojí úplně ale totálně za prd z té jsem byla dost na větvi protože bud byla blbá nebo neposlouchala.
Odpovědět
Profilova fotka
Chápu. Mě se v Maximu moc líbí. Mám to tam ráda. I když je pravda, že palouk mi přijde trochu moc "romantický" a výzdoba na fotkách mi přišla kýčovitá, asi vážně záleží taky na tom, jak Vám to tam připraví nebo jak si to tam připravíme sami... Přítel je windsurfař, takže přehrada byla jasná volba... případně víte o nějakém jiném (lepším) místě na přehradě, kde mít obřad i hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
@czrawin este je podobny hotel atlantis. tak skus sa pozriet tam. ta vyzdoba spravi strasne vela... mne sa dost nepacia organzy a kamienky rozsypane po stole atd... vymyslela som jednoduchu origami vyzdobu... akti este takto mozem poradit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příští týden tam máme schůzku, tak jsem zvědavá... sestra už mi říkala, že tam na jedné svatbě byla, a že se jí to krajně nelíbilo... obřad na zeleni byl prý moc fajn, ale měli z pekla štestí na počasí - prý měli velké problémy s matrikou v bystrci, jak tady už bylo několikrát zmiňováno :-(. Hostina prý byla v místnosti s malými okny, což bylo dost škoda... a výzdobu si slečna dělala sama. Tak teď nevím. Samozřejmě bych chtěla perfektní svatbu, ale jak na to tak myslím, tak si říkám, že stejně je nejdůležitější koho si beru a kdo tam semnou bude :-). Tak co :-)!
Odpovědět
Profilova fotka
mozete si spravit tajny sobas na matrike den predtym a na druhy den sa mozete vziat priamo na mieste.. ale museli by ste si zohnat odavajuceho...
Odpovědět
Náš společný přítel tam byl na svatbě a říkal, že nic moc. Na to jaký je to hotel, tak to co předvedli na hostině, co se týká výzdoby a jídla, tak nesahal po kotníky ani místní putice. A pokud vím, tak svatebčané byli při penězích a ani na jednom šetřit nechtěli. Takže si myslím, že tím to nebude. Shrnul to tak, že si ten hotel hraje (co se týká svateb) na něco, co nejsou a ani neumí. Ale jelikož jsem sama nezažila, nechci soudit, jen jsem chtěla přidat názor, který jsem slyšela, aby Vám pomohl při rozhodování. Přeji aby se Vám vše vydařilo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Dobrý den, Měli jste někdo tento rok svatbu v Maximusu? Jak jste byli spokojeni? Vyšlo pití hodně draho? Uvazujeme o prohlídce. Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?