Máte zkušenost se svatbou na Frýdeckém zámku?

Profilova fotka
Ahojte holky, jaké máte zkušenosti se svatbou na Frýdeckém zámku? Myslím, že tohle téma tady někde bylo, ale když ho teď hledám, tak ho nemůžu samozřejmě najít. Chceme obřad církevní, ale líbil by se nám zámek a v okolí Těšína jich zrovna moc není :-( Nevíte, jestli jde udělat obřad se svým farářem (ten je docela přístupný) na zámku ve FM? Dík.
Odpovědět
Ahoj, já jsem se byla podívat na svatbách a určitě bych tam nikdy nešla, ale nechci ti pokazit radost. O tom, že by se tram dělaly církevní svtby nevím, vždy tam byly jen ty úřední. Trvaly jen chvilinku, protože hned po obřadu čekala další svatba. Jsou tam 2 sály a taky se podle toho platí. Co mě nejvíc odradilo bylo, že hudba byla příšerná a nevěsta a ženich si nemohli sami vybrat, ale pokdu si myslím připlatíš ten větší sál, tak to je si lepší. Mě se to nelíbilo.Velmi málo času,špatné ozvučení, když je moc hostů a v létě je tam na omdlení. To jsou jenmoje názory, jiné holky mohly být spokojené ;-). Volila bych jenom jako místo pro fotky. Já jsem z toho byl zklamaná. Vím, že je zámek ve Staré Vsi n.Ondřejnicí, pak Šilheřovice, v Ostravě. Snad se nebudeš zlobit za můj kritický názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, nezlobím se, naopak díky. Jsem z Těšína a oslavu pak máme na Morávce, jenže v přiměřeném okolí není žádný zámeček nebo kaple nebo starý kostelík, který by nebyl katolický (jsem evangelík). A fotky z Frýdeckého zámku se mi líbily (teda ty z venku...). Každopádně dík.
Odpovědět
Tak to bude asi problém, tak jak jsem psala podívej se na Ostravu, slezkoost.hrad, jsou tam sály, kde by to možná šlo a ty další, ale je to zase kousek dál. Snad něco najdete, hodně štestí
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj!zažila jsem na frýdeckém zámku mnoho svateb-dříve jsem na nich zpívala a chci tě upřímně varovat...obřad je velmi neosobní,varhanice tan hraje stejná už 20 let a zažila jsem i hádku při svatbě(snoubenci chtěli každý své příjmení,zažádali si o to,ale ta paní to spletla a uprostřed obřadu se s nimi hádala..)dost hríza..fotky ze zahrady jsou krásné,ale to je jediné....
Odpovědět
Profilova fotka
tygrous: Koukám že máme stejný problém, muj milej chce také evang. obřad, no a jediný kostel je v OV či v FM (ten se minelíbí vevnitř), no a svatba by mela být nekde mezi Mošnovem a Havířovem.každopádne když neco najdeš pískni, máme asi stejný probém. Já ted aješte řeším hostinu, nechi nejkaou putyku, ale když už tak neco pekného, no zámecká restaurace by byla pekná ale s ubytkem pro nás je to zas horší. Ted mámm v kursu tyto rest. motylek,penzion_u_hasicu, anebo restauraceumamy.com
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
daisy6 • Dnes v 10:59 Ahoj holky, nevdávaly jste se některá na zámku ve F-M. Neměly byste fotku tamější obřadní síně? Rytířský palác jsem si prohledla, ale ta pálka ;-( . Tak uvažujem o té síni, ale nevíme, jak to tam vypadá. Díky za jakékoliv info.
Odpovědět
Ahojky, mohla bych Vám poradit ohledně toho kostela. Žádná jste se nezmínila o evangelickém kostelu v Komorní Lhotce. K Slezsko Ostravskému hradu vím jen to, že tam mají strašně malé prostory k oddávání, skuzte si to ověřit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?