Máte tip na svatbu venku v Moravskoslezském kraji?

Ahoj, nemá někdo tip na obřad venku někde na Karvinsku, nebo v Moravskoslezském kraji? Zámeček ani hotel nechceme, chtěli bychom nějaké veřejné místo, třeba park, místo u rybníka apod. A co všechno je k takové svatbě zařídit? Díky předem za nápady :)
Odpovědět
Zku mrknout na penzion Tarem
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji park za starým zámečkem na Hukvaldech, nejkrásnější je samozřejmě na podzim ;-)
Odpovědět
My měli hostinu na Bílé holubici a vím, že tam dělají i obřady. Je to tam hezky ukryté v přírodě a hlavně super domluva s majitelem. Myslím že zařizují vše i oddávajícího, ale chtělo by si tam spíš zavolat.
Odpovědět
Ahoj! měli jsme obřad v Kamenárce ve Štramberku- opravdu nádherné místo a oběd a hostinu v Horisont resortu v Kunčicích pod Ondřejníkem (ale tady je také možnost venkovního obřadu
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@forstella Ahoj, Kamenárku myslíš to arboretum?
Odpovědět
@forstella Aha, myslíš :) Taky nás to napadlo, ale spíš tam nahoře, než přímo dole, jestli víš, co myslím... A kam jste se obraceli ohledně povolení? Na obecní úřad?
Odpovědět
Neměli jsme to v arboretru, ale v "horní Kamenárce" viz fota v mém albu..jedná se o chráněnou krajinou oblast- přírodní památka, tudíž jsme museli žádat i na obor životního prostředí (žádost se specifikací akce) dále městský úřad ve Štramberku a tím, že jsme potřebovali vyjet až nahoru k horní kamenárce tak i povolení městské policie..
Odpovědět
@forstella A na kolik Vás prosím tě ta povolení vyšla?
Odpovědět
obřad venku: 1000,- jinak povolení na kraji nic :)
Odpovědět
Tak to je super :) Takže máme napsat na životní prostředí a na jaký ještě odbor? A řeší to tedy úřad ve Štramberku, ano?
Odpovědět
A parkovali jste nahoře nad tím místem, kde byl obřad? A jaký jste měli plán v případě deště? Deštníky?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?