Máte někdo zkušenost s hájenkou v Církvici u Kutné Hory?

Profilova fotka
Ahoj, měl jste někdo hostinu či svatební oslavu v hájence v Církvici u Kutné Hory ? Zajímají mě zkušenosti i pokud byste měl někdo fotku jak to tam vypadá (interiér i exteriér) moc by to pomohlo :) zatím jsme se tam nemohli dojet osobně podívat, jen jsme dostali doporučení a na internetu nikde nic není :( Díky! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, nekolikrat jsme tam svatbu zdobili. Podivam se, jestli najdu nejake fotografie, pokud byste mela zajem. Uz ji mate zarezervovanou? Slysela jsem, ze se tam svatby (snad) uz nemaji konat. Ale je to jen z doslechu... Pripadne kontakt na pana mame.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
My jsme se tam byli podívat, ale jelikož chceme obřad i hostinu na jednom místě, tak jsme nakonec zvolili něco jiného. Při představě, že by nebylo ideální počasí, tak obřad u rybníka by byl trochu kovbojka :D a mít to vevnitř, kde pak je i hostina, to se nám vůbec nelíbilo a ani nevím, jak bychom se tam vešli a hlavně paní, která nám to tam ukazovala, se s tím moc necrcala :) Pán, co nám dělá catering, tak nás upozorňoval, že v létě je tam hrozné teplo, je to bývalý mlýn a posezení je dělané v podkroví. Prý nakonec vše raději vynosili ven pod party stany. Co se týče svatby, byla jsem asi před 10 lety, bratránek tam mě hostinu, nějaké fotky bych asi našla. My se tam byli podívat letos v lednu, přijde mi to pořád stejné ;) ale na hostinu dostačující, dá se tam projít k rybníku, je tam pole, ale na druhou stranu je to kousek od hlavní, takže provoz a trochu hluk. Z oken bylo vidět na nějaký dvůr, kde je asi nějaká opravna aut? Určitě to chce vidět a představit si to, co byste tam chtěli.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?