Malé místo na "vše v jednom" v Praze

Zdravím! Příští rok se budu vdávat. Neplánujeme obří svatbu, spíš takovou střední, 30-40 lidí. Moc rádi bychom měli svatbu v Praze - přítel je z Ameriky a jeho rodina bude muset tak dlouho letět, nechceme je trápit ještě obřími přesuny po republice a mezi městy. Chtěli bychom ale nějaké místo, kde je možno udělat i obřad, hostinu i párty poté. Přijde mi, že předchozí diskuze tu sice proběhly, ale všude se jednalo o velké svatby. Rádi bychom ušetřili na pronájmu, tak přemýšlím, KDE je takové malé hezké místo v Praze, kde bychom mohli vše udělat, zarezervovat si jej dost dopředu (s tou americkou stranou to zabere dost plánování, dokumenty a podobně), kde by nám vyšli vstříc. Moc nechceme kostel, spíš něco jednoduchého, přírodního (ale dohadovat se se správci parků a lesů fakt ne, už tak mám s tím dost starostí), spíš nějaká malá restaurace na kraji Prahy v přírodě, třeba i u vody...o víkendu se pojedeme podívat do restaurace Šárka, jen nevím, jestli to není moc "megalomanské"..? My jsme takové střídmé přírodní typy :D rozpočet na vše budu mít dejme tomu padesát tisíc, ale když ušetřím, super. Je pro nás důležité hlavně to mít vše na jednom místě i s obřadem, moct udělat delší párty večer, moct udělat raut pro kamarády a obemd pro rodinu. Nějaké tipy, kam bychom se mohli o víkendu zajít podívat?:-) Díky!
Odpovědět
My budeme mít svatbu se 40 hosty v Penzionu v Polích, je to kousek od letiště-obřad, oběd, párty, ubytování-vše budeme mít tady. Ale myslím, že rozpočet 50 tisíc je trochu mimo-50 tisíc necháš jenom za oběd pro všechny.
Odpovědět
Profilova fotka
@tillyf Villa St. Tropez, zkuste mrknout. Letos jsem tam jednu menší svatbu fotila. http://www.vladkahollova.cz/galerie/v... A nebo Marina Vltava, přímo u zámku Nelahozeves. To je i přístav, takže u vody :-) tam jsem fotila již třikrát a také moc pěkné to tam je.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc hezké místo splňující, myslím, Vaše představy je http://www.hlinenabasta.cz/. Fotil jsem tam 2x a za mě opravdu příjemné. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě Villa Voyta ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hotel Čertousy, nebo polud by nevadilo 15km za Prahu tak ještě lepší je hotel Lony (super provozní a nádherné místo.)
Odpovědět
Profilova fotka
Pension Černý Kohout na okraji Prokopského údolí.
Odpovědět
Profilova fotka
Napadá mě také Hliněná Bašta. Ten Vámi uvedený rozpočet je na co všechno?
Odpovědět
Family hotel Okoř!
Odpovědět
Profilova fotka
Český statek, Dolní Počernice
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ještě nějaké tipy?
Odpovědět
Napada me jeste Dolce Villa
Odpovědět
Profilova fotka
@elesse Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Pejsci jsou u nás vítáni a za prostory neúčtujeme pronájem. Pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní zdarma a pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Od letiště jsme opravdu kousek. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?