Líšenský dvůr

Hezký den, nemáte prosím někdo zkušenost s Líšenským dvorem na Vysočině :-)? Místo mě moc zaujalo, ale bohužel mají velmi málo recenzí a fotografií. Děkuju moc.
Odpovědět
Profilova fotka
@lusesitka Dobrý večer, muž tam jednu svatbu předloni fotil, pokud se chcete podívat na fotky, tak mrkněte na jeho web (odkaz viz dole) na svatbu Aleny a Tomáše. Co se referencí týče, dívali jste se na jejich facebook, sekce hodnocení?
Odpovědět
My jsme nad nim uvazovali, dokonce jsme se tam byli podivat. Je to tam opravdu nadherne. Bohuzel se nam moc nezdal pristup pani majitelky, tak jsme ho nakonec zavrhli. Ale podle me to je nejkrasnejsi misto na svatbu na Vysocine.
Odpovědět
já mám jen zprostředkovanou zkušenost od jedné nevěsty, které jsem pekla- v pátek neměli přichystané pokoje (a to jim přijeli hosté ze zahraničí) a na svatební oběd neměli dost porcí, takže někteří hosté museli dostat něco jiného. A já když jsem jim tam přivezla dort, tak mi řekli, že na to nemají lednici...v létě...dělají svatby a ani na to nejsou pořádně zařízení :(
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem na Líšeňském dvoře jako host. Restaurace, pokoje i místo jsou moc pěkné. Jídlo k obědu bylo průměrné, večerní raut naopak výborný. Přístup paní majitelky je poněkud svérázný, takže pokud někdo není na drsnější vyjednávání, nic pro něho. A je tam celkem úzká a rozbitá příjezdová komunikace...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Hezký den, ač asi pozdě, tak se s vámi podělím o aktuální zkušenost s Líšeňským dvorem, resp. jeho majitelkou. Místo je opravdu kouzelné. Bohužel paní majitelka ho docela zabíjí - na domluvenou schůzku vůbec nepřijela a místo nám asi v 5-ti minutách ukázali zaměstnanci, kteří byli zrovna na odjezdu. Na emailovou žádost o detaily a zejména ceny jsme nedostali uspokojivé informace, pouze v každém emailu i telefonu paní chtěla co nejdříve zaplatit 20tis zálohu. I přesto, že se nám místo jako takové dost líbilo a naši svatbu bylo ideální, tak kvůli jednání paní majitelky jsme jej zavrhli.
Odpovědět
Dobry den, dekuji za informaci, naprosto vas chapu. Casto nas odradil prave pristup.My stale jeste vybirame, neni to vubec jednoduche.Muzu se zeptat, co jste nakonec vybrali😊?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?