Kemp pro svatební oslavu v okolí Prahy. Máte tip?

Ahoj, jsem tady nová, fórum jsem se snažila prohledat, ale nic moc jsem nenašla, tak zkouším založit svoje první téma :-) Hledáme nějaké místo v okolí Prahy pro svatební oslavu pro kamarády (obřad + hostina pro rodinu bude v Praze 6). Představa je kemp, kde by byla hlavní budova se sálem nebo hospodou a nějakými pokoji v budově, zbytek lůžek klidně chatičky nebo bungalowy. Kapacita celkově tak 100-150 lidí. Kontaktovali jsme např. Lávka Skochovice nebo Camp Měchenice, ale na náš termín už mají domluvené akce. Ještě se nám líbilo Poddubí, ale pan maijtel nám řekl, že v sezoně nemůže kemp uzavřít a že by se nám do svatby mísilo tak 100 vodáků :-) Nemáte prosím někdo tip na nějaké takové pěkné místo? Díky moc předem
Odpovědět
Jukněte na tohle www.pe
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj Leni Ráda bych se zeptala, jak jste to nakonec vyřešili. máme podobnou představu, podobnou kapacitu, akorát to nemusí být nutně v okolí Prahy. Nebo někdo jiný nějaký typ? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Co Na Korábě? Možná se tam tolik lidí vejde a pan provozní je moc fajn. Se vším nám zatím vychází vstříc. @leni36
Odpovědět
@jo_hanka Nakonec jsme měli oslavu v restauraci Šárka v Praze 6, která je součástí kempu Džbán. Hned vedle restaurace je i ubytování v pokojích pro cca 75 lidí a to nám stačilo, když to nakonec bylo v Praze, protože lidi z Prahy nepotřebovali nocleh. Ale byla možnost i stanů v kempu, kdyby bylo potřeba. Rozhodně můžu doporučit, ve všem nám vyšli vstříc a všichni si to parádně užili. Kontakt http://www.restauracesarka.com/
Odpovědět
@leni36 tam taky budeme mít hostinu :-) můžu se zeptat kolik jste měli hostů? A kolik jste přibližně platili za pití? Přístup se nám opravdu moc líbil, doufám, že vše klapne v pohodě :-)
Odpovědět
Měli jsme asi 150 lidí, ale neměli jsme tam hostinu (ta byla odpoledne jen pro rodinu a jinde). Večer v Šárce jsme měli raut, k dispozici hostům nealko, pivo a víno a platili jsme něco pod 70 000,- Kč. Měli jsme vlastní slivovici, koláčky a dort. Pan provozní i obsluha byli úplně bezvadní jak během příprav, tak během samotné akce a vydrželi s námi až do rána :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?