Kde uspořádat svatební hostinu v Liberci?

Profilova fotka
Ahojky všichni, můžete mi prosím někdo poradit, kde uspořádat hostinu v |Liberci? Aby to bylo na úrovni, dobré jidlo, pesonál a tak celkově?....
Odpovědět
Ahojky :-) Krásné a opravdu na úrovni je to v Domově. Jen ty ceny odpovídají kvalitě nabízených služeb. Jinak máme dobré zkušenosti s Ambiente, dále vaří dobře v Kamenném domě a hezké je to v restauraci Mojžíšův pramen. Napiš něco bližšího, ráda poradím. My máme svadbu 2.8. také v Liberci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nam moc chutnalo v hotelu Pytloun a maji tam i nadherny pokoj s rohovou virivkou.
Odpovědět
martuli - můžu se zeptat, kde je ten hotel Pytloun ? Vůbec to neznám. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Bedrun - když jedeš od Hypernovy směr Rochlice, tak pak na světlech (napravo směr Vesec, nalevo Rochlice) je Pytloun přímo proti Tobě. Vedle je nějaká mateřská škola.
Odpovědět
Profilova fotka
Bedru, děkuji za info. Na Mojžíšáku jsme chtěli,ale datum už je plný. Tak vůbec nevím. V Kamenném domě jsme ještě nebyli. ještě mě napadl Orion, nemáte někdo zkušenosti lidičky?
Odpovědět
silente - díky, až pojedem kolem, tak se tam mrknu :-)
Odpovědět
A co něco na Bedřichově ? Není to daleko a je tam krásně. Jinak moje srdeční záležitos je Kryštofovo údolí ( vyrostla jsem tam ) - je tam spousta krásných malých rodinných hospůdek. Ale bojím se, že už je dost pozdě. Jinak chodíme taky rádi do Zoo 1320 je to přímo u Muzea a je tam i dost prostoru na sezení venku. pak ještě Bílý mlýn na přehradě, ale tam jsem nejedla, tak nevím ... Já zas sháním dobrou kapelu, ale marně :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jdu zase řešit hostinu :-N , nemáte někdo zkušenosti s hotelem Orion?
Odpovědět
Profilova fotka
makyxx, Orion - nee- bylo to tu už několikrát řečeno (někde jsou k tomu i témata tady na BRMS), fakt Orion nebrat, zkus se po těch diskuzích mrknout-docela tam byli otřesné příběhy a nedávno tu proběhlo další varování před službami v tomto hotelu.. Doporučuji to, co už tu zaznělo ;-) Domov a Bílý Mlýn - nemají chybu: jídlo, personál, prostřědí, kvalita...spolu s Ambientem patří k tomu NEJ...co v Liberci je ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mile nevesty. Chtela bych vsechny upozornit na usporadani svatby v hotelu Orion. Mela jsem tam svatbu a pekne nas natahli. Uctuji veci, ktere rekli, ze jsou zadarmo. (napr. svatebni tabule - cena cca 1200Kc,...) Vse je za jinou cenu, nez se s nimi dopredu domluvite. (Jidlo, napoje, pokoj,...) Zadne slevy, akce,... rosim, neverte sladkym slovum pani Fiserove. Jde ji jen o kseft. U vyuctovani neni. A odmita to s vami resit. Abyste meli alespon predstavu - Pul rohliku k predkrmu, ktery tam nemel byt stoji u pani Fiserove 20Kc, pokoj z puvodni ceny za 650 ci 620 KC stoji 1500 Kc, a tak bych mohla porad pokracovat. Opravdu to neni vhodne misto pro oslavu, budete nestastne a smutne Rano rozcarovane.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?