Jižní Čechy - obřad a oběd na jednom místě, máte tip?

Chtěla bych poprosit o tip, nejlépe Českobudějovicko, nebo Českokrumlovsko, případně i trochu dál. Budeme mít opravdu pidi svatbu (pouze rodiče a možná dva svědci). Původně jsem přemýšlela o obřadu v klášteře ve Zlaté Koruně, ale nevím, kam potom zajít na jídlo, aby to nebylo nějaké velké popojíždění. Ideální by bylo, aby se všechno nacházelo na jednom místě. (Krumlov i Hlubokou jsem z důvodu mnoha turistů zavrhla.) Mělo by se jednat o církevní obřad. Budu ráda za jakékoliv tipy. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ve zlaté Koruně je taková menší hospoda při výjezdu směr křemže, je to tam moc pěkné a pokud je vás takto málo, tak nebude problém, jen je tam opravdu obrovský kostel , také jsem tam měla svatbu :-) Krásný kostel a i pěkné místo na hostinu je přímo ve Křemži a restaurace Radniční, výborný farář, stejný i pro Zlatou Korunu, jen zde není nikde možnost se vyfotit. Pak je také maličky kostelíček v Černiči a hned vedle je hotel s restaurací, tam měl svatbu bratr a když se pěkně nazdobí, má své kouzlo Jinak mě zrovna nic jiného nenapadá, ale pokud si vzpomenu, dám vědět
Odpovědět
Ahoj, také uvažujeme na Zlatou korunou. Jezdíme tudy každý rok vodu. Hospody tam máme celkem prolezlé, jen nevim, jak se přesně jmenují. Je tam také Mlýn Zlatá koruna, to je krásné venku a pak mě tam dost zaujala jedna restaurace, která měla krásný výhled na celé okolí a i to tam bylo pěkně zařízené. To bohužel ale nevim název :-( Tak dobře pořiď
Odpovědět
Tak myslím že je to Restaurace a kavárna zahrada nad řekou. Výborně tam vaří
Odpovědět
Profilova fotka
@peitra01 jojo to je přesně ta, co jsem myslela, mají ji dva registrovaní partneři :-) ale jsou moc šikovní a opravdu dobře vaří. Take je v Koruně za železniční přejezdem restaurace Na Letné, tak pořádají svatby dost často
Odpovědět
A napadá Vás ještě nějaké hezké místo pro obřad? My chceme hostinu v RKC Nové Dvory. Takže poblíž. Třeba Branišov, Kleť atd.
Odpovědět
Ahoj, skus se podívat na zámek Hrádek u Sušice! všecho na jenom místě! i Kaple! Je to tam krásné a super personál! Nemusíš nikam přejíždět a dá se tam i přespat! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peitra01 dobrý den, krásné místo na obřad je v Temelíně, nádherná zahrada, pokud preferujete kostel, tak moc pěkný je také na Hosíně. Hodně se také rozmohly obřady na Kuklově a na Dívčím Kameni. Kleť má také své kouzlo, ale je to spíše pro dobrodruhy. Branišov bohužel neznám, neměla jsem ještě tu možnost se tam jet podívat na svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@lamberta Kontaktujte mne, vím o místě, které by se Vám mohlo líbit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme blízko u Zlaté Koruny a je u nás možnost mít vše na jednom místě.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?