Janáčkova síň - Frýdlant nad Ostravicí

Ahoj holky, měla jste některá obřad v Janáčkově síni? Jak to tam probíhá? Četla jsem v nějaké diskuzi, že nemůže být vlastní hudba, že tam hrají živě ... máme svatbu 21.9.2019, na matriku se máme přijít domluvit až v květnu 2019. ale jsem nedočkavá a zvědavá, tak zjišťuju :-D :-) taky uvažujeme nad hostinou v RS Budoucnost, nebo na Harcovně u Fucimana, bude nás cca 20 a taky stéjná otázka, jestli máte nějakou zkušenost :-) Moc díky za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
meli jsme tam obrad v roce 2016. hudbu maji svou. zivou. dostanes list s cca 20 skladbami co hraji. z toho se vybiraji 4. prichod zenicha, prichod nevesty, prsteny, gratulace. my byli spokojeni. janackovou sin mohu doporucit. ohledne hostiny. pokud vybiras mezi budoucnosti a fucimanem brala bych budoucnost. lepsi jidlo, obsluha a prostredi.
Odpovědět
@nikolatumova moc díky za info :-) a vy jste měli hostinu kde? známe právě jen harcovnu a budoucnost, ale jestli máš i nějaký jiný typ tak kuknu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli hospoda pod borovou ale to urcite nedoporucuji. Hezke misto na hostinu je penzion jurasek, rekovice, celadenka
Odpovědět
@carrie226 taky máme obřad v Janáčkově síni a taky chtěli termíny až od později, ale zajeli jsme tam i tak a máme termín rezervovaný už přes měsíc a nebyli jsme sami. Sice ještě nechtěla rodné listy, atd, takže tam musíme znovu, ale jistota je jistota :-) a hubumji mají živou a jinak to nejde, je to jak psala paní výše. Hostinu máme na Ostravici v hotelu Freud, je to tam moc hezké a výborně vaří. I s cenou mě příjemně překvapili :-)
Odpovědět
@saidy Taky máme datum i čas už rezervovaný od začátku září, jen v květnu máme přijet s rodnými listy a jmény svědků :-) na kolik vás vyjde ten Freud? ;-)
Odpovědět
@carrie226 400/s. tříchodový oběd s přípitkem a 400/os. raut. Provozní říkal, že většinou se svatby vejdou do 1200/os. i s pitím
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@saidy Ahoj, prosím na kolik Vás to v konečném důsledky vyšlo u toho freuda?? Díky za odpověď...
Odpovědět
Ahoj, měli jsme cca 30 lidí na oběd a kolem 55 večer + jsme platili 5 pokojů a nápoje včetně vybraného tvrdého alkoholu (víno jsme měli své + korkovné) a stálo to dohromady cca 60 tisíc. Čekali jsme, že to bude mnohem víc. Za mě doporučuji :-)
Odpovědět
@saidy mohu se zeptat, jestli jste mohli mít i tvrdý alkohol svůj nebo musel být jejich? U nás by to bylo opačně. Vína bychom vzali od nich a tvrdé od nás.. Děkuji :)
Odpovědět
@bublina46 mohli jsme mít co jsme chtěli, jenom jsme zaplatili špuntovné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?