Jak zorganizovat svatbu na Špilberku? Jít na matriku?

Ahojte, mám celkem problém, měli jsme s přítelem už téměř vše domluvené na 27.8. svatbu v Dolních Kounicích, ale asi to krachne:-( a musíme řešit alternativu.. Tak bychom chtěli svatbu na Špilasu, ale nevím, jestli bude ještě nějaký volný termín v srpnu.. Prosím, jak postupovat, když tam tu svatbu chceme? Napřed zavolat do agentury, přes kterou chceme objednat a ti nám volný termín zjistí? Či zajít na matriku a zeptat se tam???? A prosím, máte někdo dobrou zkušenost s nějakou agenturou v Brně, co pořádá obřady na Špilberku? Moc díky za jakoukoliv odpověď. Danča
Odpovědět
@thedada Hojky, my jsme měli na Špilasu svatbu loni v září...zajišťovala nám to agentura Easy Wedding, ale myslím, že to délá i agentura Naive (bez agentury to tam ale nejde)...Nicméně, my jsme s Easy Wedding byli maximálně spokojení...:-) Jinak - matrika s tím nemá vlastně moc co dělat, tam si zajistíte pouze oddávající (v tomhle případě jde o matriku Brno-střed, jestli si to dobře pamatuju)...U nás byl postup takovej, že jsme si vymysleli pro nás perfektní datum svatby, pak šli do agentury, jestli má na tom našem místě ten termín volný a pak jsme až šli na matriku a doufali, že to vyjde, hehe...:-D No a vyšlo to! ;-) Můžeš kouknout ke mně do alba, mám tam celkem dost foteček právě i z obřadu a z focení pak na Špilasu, moc se nám to tam líbilo... 8-) x-)
Odpovědět
@thedada A btw - z těch Dolních Kounic nebuď smutná...je to tam sice pěkné a má to atmosféru, ale pro uzavírání manželství prý nejsou zříceniny vhodnou symbolikou...:-D Můžete si tam zajet buď jen na focení po obřadu (i když je to už celkem z ruky) a nebo se pak domluvit dodatečně ještě s fotografem na někdy potom...;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Otevírám diskuzi, opravdu to nejde bez agentury? Nebo už se něco změnilo?
Odpovědět
Jeste loni to neslo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?